Home FOTO GALERİ ALPİŞ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

ALPİŞ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2017 13:48
2 min read
ALPİŞ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

SERTAÇ KARAALP: DOST KAZANMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BURSA- Alpiş ailesi, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tavacı Recep’te gerçekleştirilen iftara Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp ve ailesi, Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri, Alpiş İnşaat çalışanları, tedarikçi firmalar, Foresta Balat ve Tuana Evleri sakinlerinin yanı sıra basın mensupları da katıldı.

İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Sertaç Karaalp, “Kurulduğumuz günden beri bu tarz organizasyonlara imza atıyoruz. Sizlerle bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bizim amacımız ev satmak değil, dost kazanmak. Bugün her birinizle selamlaşabiliyorsak, birbirimize hal hatır sorabiliyorsak doğru yoldayız demektir. Alpiş ailesi, gün geçtikçe büyüyor. Bizler ev sattıktan sonra da vatandaşlarımızla irtibatımızı koparmıyoruz. Bugün de bunun güzel bir örneğini sergiledik. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eder, hepinize iyi çalışmalar dilerim” dedi.

DAVETLİLERE ÖZEL İKRAMLAR

Bu özel gecede salonu dolduran konuklar, bir yandan Tavacı Recep’in Ramazan ayına özel menülerini tadarken bir yandan da sektör paydaşlarıyla ve dostlarıyla sohbet ederek güzel bir akşam geçirdi. Program yöresel ikramların yanı sıra Urfa’nın meşhur acı kahvesi ‘mırra’ ikramı ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…