Home FOTO GALERİ TÜGİAD Bursa Şubesi yeni adresinde…

TÜGİAD Bursa Şubesi yeni adresinde…

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 13:00
9 min read
TÜGİAD Bursa Şubesi yeni adresinde… için yorumlar kapalı
0

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni hizmet binası, TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat ve TÜGİAD üyelerinin katıldığı törenle hizmete açıldı. Hizmet binası açılış töreninde konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, göreve geldikleri ilk dönemde, yeni bir hizmet binasını Bursa şubesine kazandırma konusunda kendilerine hedef koyduklarını hatırlatırken bunu gerçekleştirmenin de gururunu yaşadıklarını belirtti.

 

Hizmetlerini artık Bademli Mahallesi Eğitim Caddesi üzerinde yer alan Meşeliköy Sitesi’nde sürdürecek olan olan TÜGİAD Bursa Şubesinin yeni hizmet binasının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, bu özel günde TÜGİAD ailesiyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Yeni hizmet binası kazandırma hedefini gerçekleştirme sürecinde emeği olan herkese teşekkür eden Özkul şunları söyledi:

“TÜGİAD Bursa Şubesi’nin 9. Yönetim Kurulu olarak yola çıktığımızda, bizleri daha da bütünleştirecek, daha iyi bir arada olabileceğimize olanak tanıyacak yer arıyorduk. Buna 10. Dönemde de devam ettik. Bu güzel hizmet ofisimizin açılışı 10. Döneme nasip oldu. Derneğimize, kentimize ve ülkemize daha iyi hizmetler verme adına çalışmalarımız sürecek. Önemli olan bu fiziki ortamları sağlamak değil, bu yapıları yaşatabilmektir. Bu güzel yerleşkede daha iyi bağlar kurabileceğimizi düşünüyoruz. Bu yolculukta sadece nakdi değil emek olarak da bir takım yatırımlar gerekiyordu. Yönetim kurulumla yaptığım toplantılarda bana hep destek verdiler. Bu vesileyle yola çıktık. Yatırım maliyetinde tüm yönetim kurulu üyelerimin payı var. Nakit kadar vakit ayırabilmek de çok mühim. O konuda da desteklerini bizden esirgemeyen üyelerime de teşekkür ederim.”

Yücelen, “Binaları güzel yapan içindeki insanların güzel gönülleridir”

Açılışta konuşan TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, yeni hizmet binasının TÜGİAD ailesine hayırlı olmasını diledi. Yücelen, “Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmak çok güzel. Bizim için önemli olan, bizi ifade edebilen mekânlardır. Biz hep şimdiye kadar bizi ifade etmeyen, daha alışılmış yerlerde olmaya çalıştık. Hep mekânların işlevselliğine baktık.  Bizim için önemli olan içinde rahatça bir araya gelebileceğimiz, rahatça iş yapabileceğimiz ve işimizin sonrasında rahatça bir şeyler paylaşabileceğimiz yerler. Burası da onlardan bir tanesi. Bu güzel yeri bizlere kazandıran başta Bursa Şubesi Başkanımız Onur Özkul olmak üzere bütün şube arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yücelen sözlerini şöyle noktaladı: “Bu güzel mekandan sadece Bursa şubemiz değil tüm TÜGİAD ailesi faydalanacak. Bizler de her Bursa’ya gelişimizde buraya uğrayarak hem mekânın atmosferinden faydalanacağız hem de dostlarla bir araya gelmekten mutlu olacağız. Unutmayalım ki binaları güzel yapan, içindeki insanların güzel gönülleridir. Neresi olursa olsun sizin o güzel gönülleriniz o yeri sıcak bir atmosfere kavuşturur ve orayı güzelleştirir. Bildiğim kadarıyla binada üyelerimizin ofisleri gibi kullanabileceği odalar da var. Ben bu nazik uygulamadan ötürü de sizlere teşekkür ediyorum. Tekrardan bu yeni hizmet binamız TÜGİAD ailesine hayırlı uğurlu olsun.”

Yeni yerde ilk etkinlik

Yapılan açılış konuşmalarının ardından ise yeni dernek merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Algı Yönetmeni Evren Çolak’ın misafir edildiği programa üyeler geniş katılım sağladı.

Programda konuşan Evren Çolak, kişinin önce kendini sonra da hayata karşı olan bakış açısını değiştirmesi gerektiğini ifade etti. Çolak, “İnsanlar zamanı olmadığından yakınıyor. Peki, senin kendin için zamanın yok. Sana bağlı insanlar için de mi yok? Sağlıklı olmak zorundayız. Sen sağlıklı olmazsan, benim gibi olmaya çalışan oğlum da sağlıklı olmayacak. Düğününde babamla birlikte dans edeyim diyen kızımın hayallerini gerçekleştiremeyeceğim. Sevdiğim kadının yanında olamayacağım, birlikte yaşlanamayacağız. Ajitasyon yapmıyorum sadece başka şeyleri tercih ederken elinde, duygunda, dünyanda var olan şeylerden vazgeçtiğin şeyleri anlatmaya çalışıyorum” dedi.

Program sonunda TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul tarafından Algı Yönetmeni Evren Çolak’a İznik çinisi hediye edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…