Home FOTO GALERİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN RAMAZAN MESAJI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN RAMAZAN MESAJI

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 13:15
2 min read
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN RAMAZAN MESAJI için yorumlar kapalı
0

Toplum hayatında paylaşma ve dayanışmaya vesile olan, İslam dinimizin maneviyatını yansıtan, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizi rahmet ve mağfiret müjdecisi Ramazan ayına kavuşturan Allah’a sonsuz hamd ve senalar olsun.

Mübarek Ramazan ayı; birlik ve beraberliğin önemini, farklılıklara saygı duymanın erdemini, imkânı olanın olmayanla bölüştüğü lokmanın sevincini bizlere yeniden hatırlatmak için en güzel vesilelerden biridir. Ailemizden, komşularımıza, kimsesiz kardeşlerimizden, hastalarımıza kapımızın içinde ve ardında tüm insanımıza dost elimizi uzatmanın, aynı sabrın selametini aynı sofranın bereketini paylaşmanın sesidir.

Güzelliklerin ve iyiliklerin paylaştıkça çoğalacağına inanarak hoşgörü sofrasının etrafında buluşacağımız, tutacağımız oruçlarla bedenimizin sıhhate kavuşacağı, elimizdekini paylaşmanın huzuruyla zekâtlarımızın yerine ulaşacağı, şükür ve tövbelerimizin maneviyatımıza yepyeni kapılar açacağı Ramazan-ı Şerif’in birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı yüceltmesini, ülkemize, ümmetimize hayır ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle, İslâm âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan’ın insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

 

                                                            

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…