Home FOTO GALERİ AKADEMİK ODA ÜYELERİNDEN BAHAR KONSERİ…

AKADEMİK ODA ÜYELERİNDEN BAHAR KONSERİ…

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 14:28
3 min read
AKADEMİK ODA ÜYELERİNDEN BAHAR KONSERİ… için yorumlar kapalı
0

TÜRK SANAT MÜZİĞİ İLE KULAKLARIN PASI SİLİNDİ…

–        Bursa Akademik Oda Üyeleri Türk Sanat Müziği Topluluğu, TRT sanatçısı Mine Geçili Bitmez’in de konuk olduğu muhteşem konser ile coşturdu. 

BURSA- Mühendis, mimar, şehir plancısı, hakim, veteriner hekim ve doktorlardan oluşan Bursa Akademik Oda Üyeleri Türk Sanat Müziği Topluluğu, 2017 Bahar konserini BAOB Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirdi. Kulakların pasının silindiği, coşku dolu geceye akademik odaların temsilcileri ve üyeler katıldı.

Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli eserlerinin seslendirildiği konserde unutulmaz bir gece yaşandı. Şefliğini İnşaat Mühendisi Suat Ayan’ın yaptığı geceye konuk sanatçı olarak TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Mine Geçili Bitmez katıldı.

Bitmez’in muhteşem sesiyle mest ettiği konuklar şarkılara eşlik ederek eğlendi.

Gecenin sonunda, konuk sanatçı Bitmez’e teşekkür çiçeği veren İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, 6 ay boyunca unutulmaz gece için hazırlanan korodaki akademik üyelerinin birer sanatçı olduğunu söyledi. Kulakların pasını silen konserde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Albayrak, yeni konserleri heyecanla beklediklerini kaydetti.

Konserin hazırlanmasında emeği geçen İMO Bursa Şube Sekreter üyesi Mustafa Er, Mimar Aytül Küçüközdemir Aydın ve Koro Şefi Suat Ayan’a sol anahtarı teşekkür plaketi verilirken, Koro şefi Suat Ayan’da, kendilerine her zaman destek olan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu’na ve dinleyicilere teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…