Home FOTO GALERİ NİLÜFER LİONS’TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

NİLÜFER LİONS’TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

- Guncellenme Tarihi: 26 Mayıs 2017 13:08
4 min read
NİLÜFER LİONS’TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI için yorumlar kapalı
0
  • NİLÜFER LİONS’TA ÇİĞDEM CEYLAN DÖNEMi

 

 

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin köklü kulüplerinden Nilüfer Lions Kulübünde devir teslim töreni yapıldı. Törende 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Serpil Tunçsiper, görevi 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Gülşen Ceylan’a verdi.

 

Club Altın Ceylan’da yapılan törene Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay ve üst düzey yöneticilerin yanı sıra, Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüplerin başkanları ve üyeleri ile Nilüfer Lions Kulübü üyeleri katıldı.

 

Törende konuşan Serpil Tunçsiper, hizmet dönemi boyunca beraber çalıştığı yönetim kurulu arkadaşlarına ve Nilüfer Lions Kulübü üyelerine teşekkürlerini sundu. Hizmet dönemi boyunca Lions felsefesini yaşatmak için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Tunçsiper, “Türk toplumunun çağdaş değerline sahip çıkarak önce insan diyen bizler, çalışmalarımızı yaşama bir şeyler vermenin sorumluluğuyla, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak, karşılıksız hizmet anlayışı ile insanımıza çağdaşça yaşamanın vazgeçilmez unsurlarını sunma görevini yerine getirmeye çalıştık” dedi.

 

2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Gülşen Ceylan’a başarılar dileyen Serpil Tunçsiper, yeni hizmet döneminde devrettiği bayrağın daha yükseğe çıkacağına emin olduğunu ve bunun için tüm bilgi ve deneyimlerini paylaşacağını ifade etti.

 

Gülşen Ceylan “Kalıcı hizmet projelerine imza atmak istiyoruz”

 

Yeni dönemde karşılıksız hizmet sloganıyla yol alacaklarını söyleyen Gülşen Ceylan da Nilüfer Lions olarak bu dönemde el ele vererek kalıcı hizmet projelerine imza atacaklarına inandığını ifade etti. Ceylan, “Nilüfer Lions 38. Hizmet Dönemi Başkanı olarak görevimin ve sorumluluklarımın bilincindeyim, sizlerinde desteğiyle daha güzel, daha başarılı, daha enerjik günler geçireceğimize eminim. Amacım benden sonra gelecek başkanımıza görevimi gururla teslim etmektir” dedi.

 

Dr. Ender Tukay ise Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı köklü kulüplerden olan Nilüfer Lions’un yeni yönetim kuruluna hizmet döneminde başarılar diledi. Tören, Dr. Ender Tukay, Serpil Tunçsiper ve Gülşen Ceylan’ın hizmet meşalesini yakmasıyla son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…