Home FOTO GALERİ U 13 VE U 16’LARIN ŞAMPİYONLUK VE GURUR GECESİ

U 13 VE U 16’LARIN ŞAMPİYONLUK VE GURUR GECESİ

- Guncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2017 14:25
3 min read
U 13 VE U 16’LARIN ŞAMPİYONLUK VE GURUR GECESİ için yorumlar kapalı
0

Bursa Elit Ligler Kategorisinde U 13 ve U 16’larda gruplarını şampiyon bitiren Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımları gurur gecesinde bir araya geldiler. Şehit Ömer Halisdemir Bölge Parkında organize edilen Şampiyonluk Gecesine Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Ak Parti İlçe Başkan vekili Yaşar İslam, Gemlik Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Baki, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar katıldı.

Şampiyonluk Kupalarını Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Kılıç ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın elinden alan U 13 ve U 16 futbolcuları, başarılarını teknik ekip ile birlikte kutladılar. Futbolcuların ailelerinin de yer aldığı şampiyonluk kutlamaları gecesi coşku dolu bir atmosferde gerçekleşti.

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Kılıç, Bursa’da iki ayrı kategori de şampiyon çıkaran tek ilçenin Gemlik olduğunu vurgulayarak, alt yapıya ve tesisleşmeye büyük önem veren Gemlik Belediyesine ve Kulüp yönetimine teşekkür etti. Futbolun geleceğinin giderek Gemlik olduğunun altını çizen Kılıç, “Her birinizi kutluyorum. Türkiye Şampiyonalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Yalova Gruplarında Türkiye Şampiyonası elemelerine çıkacak olan U 13 ve U 16 Futbol takımlarının ilçenin gururu olduğunu anlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Genel Koordinatör Haydar Yiğit’i tebrik etti.  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm spor branşlarına yönelik yatırım ve desteklerin süreceğini vurgulayarak, genç futbolculara Türkiye Şampiyonasında da inandıklarını dile getirdi. Teknik Direktörler Bilal Yiğit ve Sönmez Deliorman’da kutlamalarda futbolcuların gözdesi oldular.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…