Home FOTO GALERİ Osmangazi’de Dünya Oryantiring Günü Kutlaması

Osmangazi’de Dünya Oryantiring Günü Kutlaması

- Guncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2017 14:44
2 min read
Osmangazi’de Dünya Oryantiring Günü Kutlaması için yorumlar kapalı
0
  • Minikler Kıyasıya Mücadele Etti
  • Oryantiring’de Engel Yok

Osmangazi Belediyesi ‘24 Mayıs Dünya Oryantiring Günü’ kapsamında Osmangazili öğrenciler ve OBAM’daki engellilerin katıldığı bir yarışma düzenledi.

Soğanlı Botanik Park’ında gerçekleştirilen yarışmaya Osmangazi’nin çeşitli okullarından öğrenciler, OBAM’daki engelli vatandaşlar ve velileri katıldı. Tüm dünyada kutlanan ‘24 Mayıs Dünya Oryantiring Günü’ kapsamında tanıtım amaçlı okullarda ve kamu kuruluşlarında talep edenlerin kayıtlarının alınarak düzenlendiği etkinlikte minikler kıyasıya mücadele etti.

Oryantiring’de Engel Yok

Yarışmada parkuru tamamlayan öğrenciler, bilmeyen vatandaşlara eşlik ederek oryantiring’i anlatarak öğretti. Diğer yandan da engelli vatandaşlar da parkuru tamamlamış oldu.

Oryantiring yarışması, Eopen, Kopen, K12, E12, K14, E14 ve paralimpik kategorileri olmak üzere toplam 7 grupta gerçekleştirildi. Yarışma sonrasında tüm katılımcılara Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner tarafından Uluslararası Oryantiring Federasyonu ve Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından imzalanan katılım belgeleri verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …