Home FOTO GALERİ GEMLİK ZEYTİNİ FESTİVALİ 22-24 EYLÜLDE

GEMLİK ZEYTİNİ FESTİVALİ 22-24 EYLÜLDE

- Guncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2017 14:10
2 min read
GEMLİK ZEYTİNİ FESTİVALİ 22-24 EYLÜLDE için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi, Gemlik Kaymakamlığı, Odalar ve Sanayicilerin temsilcileri ile başladığı 3. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali çalışmalarına, Mahalle Muhtarları ve Kooperatif yöneticileri devam etti.

 

Önceki toplantılarda öne çıkan 22-24 Eylül tarihi Mahalle Muhtarları ve Kooperatif Başkanları tarafından da uygun görüldü. Toplantıda söz alan muhtarlar ve kooperatif başkanları bu yıl festival yürüyüşünden başlamak üzere tüm etkinliklerde daha kalabalık ve daha etkin bir biçimde bulunacaklarını beyan ettiler. Ayrıca mahalle ve kooperatiflerini temsilen de stant açacaklarını söylediler. Toplantı sonunda festival öncesi tekrar bir araya gelerek son hazırlıkların birlikte değerlendirilmesi kararı alındı.

 

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, üçüncüsü yapılacak olan festival için iki aydır çalışmalarının ve ilgili kurum ve kuruluşlarla fikir alışverişlerinde bulunmanın devam ettiğini söyledi. Önceki festivallerdeki programlardan beğeni alanların iyileştirilerek devam edeceğini ve yapılan görüşmelerde öne çıkan ortak önerilerinde programa alınarak daha kalabalık, daha coşkulu, Gemlik’i daha iyi tanıtan, Gemlik zeytini üreticilerine daha faydalı bir festival gerçekleştirmek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Miniklerden Renkli Gösteriler

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bay…