Home FOTO GALERİ MEDICABIL’DEN ÇİFTE KUTLAMA

MEDICABIL’DEN ÇİFTE KUTLAMA

- Guncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2017 14:09
4 min read
MEDICABIL’DEN ÇİFTE KUTLAMA için yorumlar kapalı
0

Özel Medicabil Hastanesi tarafından Podyum Davet’ de düzenlenen etkinlikle, hem Hemşireler Günü kutlandı hem de “Yaza Merhaba” denildi.

Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’in yanı sıra hastane yöneticilerin, doktorların, hemşirelerin ve çalışanların katıldığı gecede, hem Hemşireler Günü kutlandı hem de “Yaza Merhaba” denildi.

Geçmişten günümüze hemşire kıyafetlerinin sergilendiği mini bir defile ile yılın hemşirelerine teşekkür plaketi ve hediye takdimi edildiği gecede konuşan ve tüm hemşirelerin Hemşireler Günü’nü kutlayan Özel Medicabil Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Yıldırım, böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için hastane yönetimine için teşekkür etti.

Özel Medicabil Hastanesi Mesul Müdürü Prof. Dr. Oya Kutlay da, “Böyle güzel bir gecede bizleri buluşturan değerli Yönetim Kurulu Başkanımıza ve ailesine teşekkür ederim. Hemşirelik Haftası’nda hastanenin bütünlüğünü bozmadan, herkesin davet edildiği bir gece tertiplendi ve ben kendi adıma büyük gurur duydum. Genç arkadaşlarımı görünce de sağlığa verilen emeklerin ne kadar güzel insanlar tarafından yürütüldüğünü görmüş oldum. Hemşire arkadaşlarımı da tebrik ve takdir ediyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Bilgen, “Yolumuz açık olacak ve daha ileriye gideceğiz”

Özel Medicabil Hastanesi’nin, örnek birlikteliğin sergilendiği bir geceye imza attığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ise, “Biz bir aileyiz ve biz çok başarılı bir ekibiz. Bu gece hepimizin ortak gücüyle bir aradayız, birlikte çalışmasıyla buradayız. Bu kurum içerisinde herhangi bir çalışanın herhangi bir çalışandan farkı yok; herkes aynı hedef adına, birlikteliği sağlamak adına elinden geleni yapıyor. Bugün burada Hemşirelik Haftası nedeniyle bir aradayız. Hemşirelerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın ortak birlikteliğiyle bir araya geldik. İnşallah bundan sonra da yolumuz açık olacak ve daha ileriye, daha ileriye, daha ileriye gideceğiz”

Yapılan konuşmaların ardından geceye katılan hemşireler ve diğer sağlık çalışanları, müzik eşliğinde gönüllerince dans ederek eğlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…