Home FOTO GALERİ 2026 ÇALIŞMA GRUBU BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ

2026 ÇALIŞMA GRUBU BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2017 14:26
2 min read
2026 ÇALIŞMA GRUBU BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ için yorumlar kapalı
0

Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyarete katılan Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu Başkanı Sosyolog Mutlu Çınar, Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ve 12 kişilik heyet Belediye Başkanı Osman Sargın’a yaptıkları çalışmalar ve projeleri ile ilgili bilgi verdiler.

Türkiye Selçuklu Devleti’nin Kuruluşu’nun 940. Yılı dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaret te amaçlarının İlk Başkent İznik’te ilk başkentleri buluşturmak olduğunu belirttiler. Bilecik, Bursa, İstanbul ve Ankara gibi tarihe imza atan önemli şehirleri ilk olarak İznik’te toplamak hedefleri olduğunu belirten heyet bu önemli çalışma için Belediye Başkanı Osman Sargın ile bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu’na bizlere gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere anlattıkları çalışmalar gerçekten heyecan verici projeler. Bundan dolayı da kendilerini tebrik ediyorum. İlk başkent İznik’te, başkentleri buluşturma fikirlerinin hayata geçirilmesinde bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu vesile ile Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu’na çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yerel Seçimler Nedeniyle 1 Nisan’da Okullar Tatil Edildi

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle 1 Nisan’da okulların tatil…