Home EĞİTİM ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

- Guncellenme Tarihi: 19 Mayıs 2017 14:55
5 min read
ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU için yorumlar kapalı
0

İznik Anadolu Lisesi 18.dönem mezuniyet töreni coşkuyla yapıldı.

Heyecan dolu anlara sahne olan mezuniyet coşkusuna İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İlhami Bıçak günün anlam ve önemini belirten duygularını ifade ederek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Törende öğrencilerin heyecanına ortak olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında “Sevgili gençler bahtınız açık olsun. Çıkmış olduğunuz bu yeni yolculukta Allah bütün engelleri kaldırsın. Sevgili velilerimiz sizden daha bahtiyarı yoktur. Böylesine güzel evlatlar yetiştirerek böylesine anlamlı bir güne kavuştunuz. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyor, genç kardeşlerimizin mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Törende konuşan İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan “Öncelikle anne ve babalarımızı tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum böylesine başarılı evlatlar yetiştirdikleri için. İznik Anadolu Lisemiz Bursa ve bölgesinde sayılı okullarımızdan bir tanesi. Başarısıyla ön planda olan okullarımızdan bir tanesi. Tabi bu başarıda öğretmen ve idarecilerimizin payı da çok büyük. Ben onlara bütün veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Siz öğrencilerimizden ricamız zamanı ve zemini doğru kullanmak. Doğru zamanda doğru yerde olmaya çalışmak. Bu çalışmalar sırasında da sosyal bir varlık olduğumuzu da unutmadan, ailemize, dostlarımıza, akrabalık ilişkilerimize de önem verelim. Hayat sevdiklerimiz oldukça daha anlamlı. Bu hayat mücadelesi içinde dönüp arkamıza baktığımızda elinden tutmamız gereken birileri varsa onlarında elinden tutup çekelim. Milli ve manevi değerlerimize sımsıkı sarılalım.Bu vesileyle mezuniyetinizin hayırlı olmasını temenni ediyor, yolunuzda bahtınızda açık olsun” dedi.

İznik Anadolu Lisesi öğrencilerinden YGS sınavında Türkiye genelinde ilk 5.000’e giren Seyit Ali Ertürk ve 7.000’e giren İsmail Tufan’a Belediye Başkanı Osman Sargın plaket takdim ederken, okul birincisi Tuğba Özlem Işık, ikinci Berde İrem Bıçak ve üçüncü Buse Yakar’a plaketlerini İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan takdim etti.

Folklör ekiplerinin gösterileri ile devam eden tören sonunda öğrenciler hep birlikte kepleri havaya fırlattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …