Home FOTO GALERİ ORAKÇIOĞLU BAŞARININ SIRLARINI GESİAD ÜYELERİYLE PAYLAŞTI…

ORAKÇIOĞLU BAŞARININ SIRLARINI GESİAD ÜYELERİYLE PAYLAŞTI…

- Guncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2017 13:16
6 min read
ORAKÇIOĞLU BAŞARININ SIRLARINI GESİAD ÜYELERİYLE PAYLAŞTI… için yorumlar kapalı
0

SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU: “ŞANS OYUNA HAZIR OLANA YARDIM EDER”

 

BURSA-  Bursa Genç Sanayici, İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Mayıs ayı Sinerji Toplantısını ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Almira Otel’de düzenlenen toplantıya Bursa Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç’ün yanı sıra, çok sayıda STK yöneticisi ve temsilcisi katıldı. Gecede yeni üyelere rozet ve sertifikalarını GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ve Süleyman Orakçıoğlu verdi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ramazan Kaya, göreve geldikleri günden bu yana birçok projeye imza attıklarını ve sinerji toplantılarıyla gündem belirlediklerini dile getirerek, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren GESİAD’ın Bursa iş dünyasının etkin ve saygın kurumlarından biri olması adına yoğun çabalar yürüttük, bu noktada geldiğimiz yer bizim için büyük önem arz etmektedir” dedi.

 

GESİAD olarak Mart ve Nisan aylarında yaptıkları faaliyetler hakkında üyeleri bilgilendiren Ramazan Kaya, TUGİK ile ilişkilerin normalleşme sürecine girdiğini ve TUGİK Yönetim Kurulu’nda Bursa’yı temsilen GESİAD Başkan Yardımcısı Abdurrahim Noyan’ın yer aldığını söyledi.

 

Kaya: “Üniversite-sanayi işbirliği bizim geleceğimiz”

 

GESİAD olarak gençlere verdikleri önemi de dile getiren Ramazan Kaya “Bizler, üniversite-sanayi işbirliğinin geleceğimiz açısından büyük önem arz ettiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda Mart ayında Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzaladık. Önümüzdeki dönemde UÜ ile ortak projelerimiz devam edecek” dedi.

 

GESİAD üyeleriyle global bir marka olma yolundaki deneyimlerini paylaşan Süleyman Orakçıoğlu ise, Bursa’nın sanayi kültürüne sahip bir şehir olduğunu kaydederek, bu kültür ve heyecanla Bursa’nın her zaman ileriye doğru giden bir şehir olduğunu söyledi.

 

Orakçıoğlu: “Dünyada bizi büyük fırsatlar bekliyor”

 

Dünyadaki rakiplerin durumuna dikkat çeken Süleyman Orakçıoğlu, sözlerine şöyle devam etti;

 

“Global arenada gözümüzde büyüttüğümüz markaların durumuna baktığımızda yorulduklarını, enerjilerinin düşmüş olduğunu görüyoruz. Dünyada gerçekten bizi büyük fırsatların beklediğini düşünüyorum fakat bu fırsatlar karşısında kendimizi nasıl konumlandıracağımız çok önemli. Şans oyuna hazır olana yardım eder. Kendimizi bu fırsatlar karşısında doğru konumlandıralım ve fırsatların ayağımıza gelmesini beklemeyelim”

 

Fayda-maliyet analizi yaparak sonuç odaklı çalışmanın önemine de değinen Süleyman Orakçıoğlu, “Eğer global bir yolculuğa çıktıysanız, yeni nesil rekabet sistemine ayak uydurabilmeniz için bir adım önde olmanız gerekir. Bunun formülü ise üretim, kalite gibi konularda standardı tutturmak ve fiyat olarak da ulaşılabilir olmaktır” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…