Home FOTO GALERİ Bozbey deneyimlerini gençlerle paylaştı

Bozbey deneyimlerini gençlerle paylaştı

- Guncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2017 18:32
4 min read
Bozbey deneyimlerini gençlerle paylaştı için yorumlar kapalı
0

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Kariyer Günleri’ne katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Bozbey, “İnsan sevgisi, ve çevreye duyarlılık bizim için çok önemli. Bunları bütünleştiren hedefler koyun. Hayal kurun, hedef koyun ama iyi planlama yapın” dedi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan okulun toplantı salonunda gerçekleştirilen Kariyer Günleri’ne katılan Başkan Bozbey öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Aydın’ın da katıldığı Kariyer Günleri’nde Gençlere tavsiyelerde bulunan Bozbey, herkesin iyi bir planlamayla hedeflerine ulaşabileceğini kaydetti. Mustafa Bozbey, “Hayallerinin büyük çoğunluğunu gerçekleştiren bir büyüğünüz olarak karşınızdayım. Hayal kurarsanız hedefinize kilitlenirsiniz. Koyduğunuz hedefte mutlaka yolda sıkıntılar olabilir ama bunları yavaş yavaş, danışarak, bilgi sahibi olarak, okuyarak o hedefe ulaşmanız mümkün olur. Herkesin mutlaka iyi bir planlamayla hedefine ulaşacağına inanıyorum. Bütün icatlar hayal kurarak başlamıştır, onun için 18 yılı aşan bir kent yöneticiliğim sürecinde biz de kent ile ilgili hayallerimizi kurduk, iyi planlama yaptık, bazen aksaklıklar da oldu ama neticede bir çok hedefimizin yerine gelmesini sağlamış olduk. Bu anlamda ben sizlerin gelecekte çok iyi bir yönetici olmanızı arzu ediyorum. Çünkü ülkemizi bilgi birikimli, inançlı ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘muasır medeniyetler hedefine’ taşıyacak olan gençler sizlersiniz” dedi.

Geleceğe güvenle bakmak için gençlerin iyi yetişmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Sizler iyi yetişmezseniz, iyi yönetici olamazsanız o bizim kusurumuz. O zaman biz geleceğe güvenle bakamayız. Yarın bu koltuklara sizler oturacaksınız. Sizlerin iyi yetişmesi ve iyi insan olması bizim boynumuzun borcudur” diye kaydetti.

Nilüfer Belediyesi’nin her yaştan insana hizmet ettiğini söyleyen Bozbey, gençlerin kültür, sanat, spor ve bilimle ilgili çalışmalarda yer almalarını istedi.

Etkinliğin sonunda Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ömer Aydın, katılımından  dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …