Home FOTO GALERİ MÜSİAD’DAN BURSA TİCARET BORSASI’NA İADE-İ ZİYARET…

MÜSİAD’DAN BURSA TİCARET BORSASI’NA İADE-İ ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2017 15:20
2 min read
MÜSİAD’DAN BURSA TİCARET BORSASI’NA İADE-İ ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürses, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ı ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Gürses ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz aylarda yapılan Genel Kurul Toplantısı sonrası kendilerini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunan BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın`a iade-i ziyarette bulundu.

MÜSİAD’ın önceki günlerde 27 yılını doldurduğunu belirten Gürses, MÜSİAD’ın teşkilatlanma yapısıyla ülke ve dünya genelinde önemli bir yer edindiğini ifade etti. Bursa Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Gürses, ülke ve Bursa ekonomisi için çeşitli iş birlikleri yapabileceklerini de vurguladı.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın da ‘Hepimiz aynı gemideyiz. Sivil toplum kuruluşları, sanayi ve ticaret odası, borsamız hep birlikte Bursa ve ülkemiz için çalışıyoruz. Gıda, tarım ve hayvancılık hepimizin ortak derdi. Bu konuda yoğunlaşıp ülkemizde gıda, tarım ve hayvancılığı geliştirmek adına hep birlikte çok çalışmalıyız” diye konuştu.

Karşılıklı iş birliği olanaklarının değerlendirildiği ziyarette aynı zamanda Bursa ekonomisine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …