Home EĞİTİM HALK EĞİTİM SERGİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

HALK EĞİTİM SERGİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2017 15:04
3 min read
HALK EĞİTİM SERGİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ için yorumlar kapalı
0

Gemlik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı yılsonu sergisi yoğun ilgi gördü. Ayşe Ziver Karataş Ortaokulu Salonunda organize edilen açılışa Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, daire müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yılsonu sergisi açılış törenleri, 11 Eylül İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ile renklendi. Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Engin Çavuş, 25 branşta 328 kurs açtıklarını ve 6 bin 818 kursiyerin bu kurslardan faydalandığını söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Halk Eğitim, Milli Eğitim, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünü, eğitim ve öğretimi önemsediklerini vurgulayarak, desteklerin devam edeceğini söyledi. El emeği göz nuru sergi açılışının hayırlara vesile olmasını temenni eden Refik Yılmaz, “Marifet İltifata tabidir. Güzel eserlerde emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da, eğitim ve öğretim de yükselen kalite standartlarına dikkat çekti.

Açılış töreninde kursiyerlere sertifikalarını protokol üyeleri takdim etti. El Emeği Göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi göz kamaştırırken, öğretmen ve kursiyerler protokol üyelerine çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…