Home FOTO GALERİ Engelli Bireyler ve Aileleri Çanakkale’yi Gezdi

Engelli Bireyler ve Aileleri Çanakkale’yi Gezdi

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2017 16:15
2 min read
Engelli Bireyler ve Aileleri Çanakkale’yi Gezdi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’den Engelliler İçin Çanakkale Gezisi

 

Osmangazi Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Osmangazi Engelli Bakım Merkezi’nde (OBAM) eğitim gören engelli vatandaşları ve ailelerini Çanakkale’ye götürdü.

 

Osmangazi Belediyesi, engelli bireylerin topluma kazandırılması, kaynaştırılması, yaşama sevinci ve motivasyonunun arttırılması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Engelliler Haftası dolayısıyla, OBAM’da eğitim gören engelli bireyler için Çanakkale gezisi düzenlendi. Geziye engelli bireyler ve aileleri katıldı. İlk defa Çanakkale’ye giden engelliler, uzman rehberler eşliğinde Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi ve 57’inci Alay ve Conkbayırı’nı gezme fırsatı buldu.

 

İstiklal destanının yazıldığı toprakları gezen engelliler ve aileleri, büyük mutluluk yaşadı. Osmangazi Belediyesi’nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu belirten engelli yakınları, Başkan Mustafa Dündar’a hem Çanakkale gezisi hem de her zaman kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa Kebabı’nı Londra’da Daha Uygun Fiyata Tüketebilirsiniz

İngiltere’nin Londra şehrinde bir restoran zincirindeki Bursa Kebabı’nın fiyat…