Home FOTO GALERİ Osmangazi’den ‘Sağlık İçin Harekete Geç’ Etkinliği

Osmangazi’den ‘Sağlık İçin Harekete Geç’ Etkinliği

- Guncellenme Tarihi: 11 Mayıs 2017 14:39
3 min read
Osmangazi’den ‘Sağlık İçin Harekete Geç’ Etkinliği için yorumlar kapalı
0
  • Osmangazi, Sağlıklı Yaşama İşaret Etti
  • Osmangazi’de Harekete Engel Yok

Osmangazi Belediyesi, sağlıklı beslenme ve sporun önemine dikkat çekmek amacıyla ‘Sağlık İçin Harekete Geç’ etkinliği düzenledi.

Osmangazi Belediyesi’nin personeline yönelik başlattığı sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü programı kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, Sağlık İşleri Müdürü Sevcan Yaman ve çok sayıda personel ile Osmangazi Engelli Birimi (OBAM)’dan çok sayıda kişi katıldı.

Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte kilo kontrolü, sağlıklı beslenme ve sporun önemine vurgu yapıldı. Kültürpark’ta yapılan yürüyüşün ardından profesyonel spor eğitmenleri eşliğindeki kültürfizik hareketleriyle spor tamamlandı. Etkinlikte, ‘Harekete Engel Yok’ anlayışıyla dezavantajlı vatandaşlarla da egzersiz yaparak sporun önemine dikkat çekti.

Amaç, Sağlıklı Yaşamı Aşılamak

Programa dahil olan ve olmayan personelin sağlıklı yaşam için belli aralıklarda kilo kontrolü yapılırken, çeşitli etkinliklerle de spor ve beslenmenin öneminin altı çiziliyor. Belediye olarak obeziteye savaş açtıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’ye kazandırdığımız pek çok spor tesisinde vatandaşlarımız da spor yapma fırsatı buluyor. Belediyemizde de

başlattığımız sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü programıyla da çalışanıyla da vatandaşıyla da sağlıklı bir Osmangazi hedefliyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımıza profesyonellerin nezaretinde daha sağlıklı spor yapma imkânı da sunuyoruz. Herkesi, sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenme ve bilinçli spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…