Home FOTO GALERİ KidZania’dan Anneler Günü’ne özel hediyeler

KidZania’dan Anneler Günü’ne özel hediyeler

- Guncellenme Tarihi: 11 Mayıs 2017 14:12
3 min read
KidZania’dan Anneler Günü’ne özel hediyeler için yorumlar kapalı
0

Çocuklar ülkesi KidZania Anneler Günü’ne özel aktivitelerle tüm anneler ve çocuklara kapılarını açıyor. 11 Mayıs’ta ünlü eğitim bilimci Özgür Bolat’ın ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?’ konulu söyleşisiyle başlayacak olan etkinlikler, 14 Mayıs Pazar günü annelere ücretsiz giriş hediyesiyle devam edecek. Anneler bu Anneler Günü’nde de çocuklarıyla unutulmaz anılar biriktirecek.

Çocuklar ülkesi KidZania, Anneler Günü etkinliklerine hafta içinde başlıyor. Anneler Gününe özel bir söyleşiyle, ebeveynlik yetilerini geliştirecek genç anneler, 11 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da eğitim bilimci Dr. Özgür Bolat ile ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?’ sorusunun cevabını arayacak.

KidZania’nın anneler için bir diğer hediyesi ise ücretsiz giriş hakkı… 14 Mayıs Pazar günü anneler için ücretsiz olacak KidZania’da, anneler ve çocuklar; Zuhal Müzik Stüdyosu’nda birlikte konser verme deneyimi yaşayacak, Sushico’da suşi yapmayı öğrenecek, arkeolojik kazılar yapacak, tiyatroda oyunlar sergileyecek, kendi parfümlerini tasarlayacak ve birçok  meslek deneyimleme aktivitesinde birlikte eğlenecek.

KidZania, 14 Mayıs Pazar günü saat 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

KidZania Hakkında:

2014 yılında açılan KidZania, toplam 8 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan KidZania Çocuklar Ülkesinde, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi çok sayıda aktivite bulunuyor. KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 4-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise KidZitter hizmeti ile çocuklarını KidZania’ya emanet edebiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların da yapıldığı KidZaina’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Araya Geldi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde in4startups dijital platfo…