Home FOTO GALERİ Bozbey öğle yemeğini personelle yedi

Bozbey öğle yemeğini personelle yedi

- Guncellenme Tarihi: 11 Mayıs 2017 14:20
3 min read
Bozbey öğle yemeğini personelle yedi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, hem personelden beklentilerini dile getirdi hem de halka daha iyi hizmet verebilmek için önerilerini dinledi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışanlarla öğle yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye personelinin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve halka daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleşen buluşmalarda, çalışmalarla ilgili de değerlendirmeler yapılıyor. Başkan Bozbey, bu kez Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu. Yemeğe, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ile İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz da katıldı.
Yemekte personelle sohbet eden Bozbey, önerilerini dinledi ve iyi hizmet için yapılması gerekenlere ilişkin değerlendirmeler yaptı. Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin hem hizmetlerinin, hem de sanat, spor ve sosyal etkinlerinin halka daha iyi duyurulması, haberdar edilmesi için yapılacaklar üzerine çalışanlarla görüş alışverişinde bulundu.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarının, halkla belediye arasında iletişimi sağlama açısından önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Halkımıza verilecek mesajlar, onların beklentilerinin öğrenilmesi, hizmetlerimizin doğru şekilde anlatılması ve duyurulması Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarının sorumluluk alanında. Kendimizi halka iyi anlatmalıyız, yaptığımız bunca güzel hizmetlerimiz hakkında vatandaşın bilgisi olması gerekiyor. Daha çok kişiye ulaşabilmek için çalışmalarımızı gözden geçirmeliyiz. Hedefimiz hep daha iyiyi gerçekleştirmek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …