Home FOTO GALERİ ŞAMPİYON BOYALICA İZNİK’İ BURSA’DA TEMSİL EDECEK

ŞAMPİYON BOYALICA İZNİK’İ BURSA’DA TEMSİL EDECEK

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2017 15:21
2 min read
ŞAMPİYON BOYALICA İZNİK’İ BURSA’DA TEMSİL EDECEK için yorumlar kapalı
0

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Futbol müsabakalarında Boyalıca İlkokulu ve Ortaokulu 3. Küme Minik ve Küçük Erkeklerde Şampiyon oldu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret eden Boyalıca İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri başkan Sargın’a kupa’yı sunarak, İznik’i Bursa’da en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Şampiyonluklarından dolayı kutladığını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” İnanıyorum ki sizler Bursa’daki futbol müsabakalarında İlçemizi en güzelde şekilde temsil edeceksiniz. Sizlere derslerinizde ve spor etkinliklerinde başarılar diliyorum. Eğer inandıysanız her zaman başarırsınız. Önemli olan başarıya giden yolda ilerlemektir. Bende sizleri bu şampiyonluklarınızdan dolayı kutluyorum. Bu anlamda sizleri yetiştiren tüm idareci ve öğretmenlerinize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin, Boyalıca İlkokul Müdürü Habib Ay, Beden öğretmenleri Hüseyin Kocabıyık, Boyalıca Ortaokulu Müdürü Lütfi Ay, Beden Öğretmeni Gürkan Sağkan  Şampiyon öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Sargın’ı ziyaret ettiler.

Ardından Başkan Sargın her iki kaptana top hediye ederken, öğrencilere hediyelerini Belediye Meclis Üyeleri Raşit Alptekin, Öner Erim, Necmettin Çömez ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun sundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…