Home FOTO GALERİ ŞAHİNYURDU’NDA HIDRELLEZ ŞENLİĞİ

ŞAHİNYURDU’NDA HIDRELLEZ ŞENLİĞİ

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2017 13:33
2 min read
ŞAHİNYURDU’NDA HIDRELLEZ ŞENLİĞİ için yorumlar kapalı
0

Gemlik Şahinyurdu Mahallesi Geleneksel Hıdrellez Kutlamaları bir kez daha şölene dönüştü. Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla organize edilen Hıdrellez Şenlikleri törenine Mehteran Gösterimi renk kattı. Yağmura rağmen yoğun ilgi gören Şahinyurdu Geleneksel Hıdrellez Şenliği etli pilav, ayran ve tulumba tatlısından oluşan Hıdrellez Ziyafeti ile son buldu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu’da Hıdrellez Şenliklerinin onur konukları oldular. Devlet dairesi müdür ve amirlerinin de yer aldığı Hıdrellez Şenliği kutlamaları, Kuran Tilaveti ve Mevlit ile başladı. Mehteran gösterimi büyük ilgi gördü. Mahalle Meydanında gerçekleşen Mehteran gösterimi şenliklere renk kattı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hıdırellez bereketiyle gelir, bugün de güzel ve bereketli bir gün yaşıyoruz. Şahinyurdu Geleneksel Hıdrellez Şenlikleri, kutlu ve mutlu olsun. Güzel dilekleriniz kabul olur inşallah. Bereketin ve yazın habercisi Hıdırellez’iniz kutluyorum” diye konuştu. Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu’da, yemek duasını yaptırdı. Şenlikler gün boyu mahalle halkı arasında da devam etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…