Home FOTO GALERİ Ünlüler, omurilik felcinin tedavisi için koşuyorlar

Ünlüler, omurilik felcinin tedavisi için koşuyorlar

- Guncellenme Tarihi: 1 Mayıs 2017 14:17
4 min read
Ünlüler, omurilik felcinin tedavisi için koşuyorlar için yorumlar kapalı
0

Omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara kaynak bulmak amacıyla bu sene dördüncü kez düzenlenecek Wings For Life Dünya Koşusu’na ünlü isimlerden çağrı var. Oyuncu Müjde Uzman ile Ayşe Tolga, sunucu Merve Toy ve Tanem Sivar gibi isimler katılım ve bağışa destek için hazırlanan tanıtım filminde bir araya geldi. Wings For Life Dünya Koşusu, 24 ülke ile aynı anda 7 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleşecek. İzmir ayağına katılamayanlar ise İstanbul Belgrad Ormanın’da yapılacak App Run’a katılarak ya da Wings For Life uygulamasını akıllı telefonlarına indirip diledikleri yerde koşarak bu global hareketin bir parçası olabilecekler.

Dünyada ve Türkiye’de sayıları milyonları bulan omurilik felçlileri için yapılan çalışmalara kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen Wings For Life Dünya Koşusu’nun dördüncüsü, 24 ülkeyle aynı anda 7 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleşecek. Formatıyla dünya üzerindeki hiçbir yarışa benzemeyen ve şu ana kadar 17 milyon Euro toplamayı başaran organizasyonun Türkiye ayağına da birçok ünlü isim destek veriyor.

Wings For Life Dünya Koşusu’nun Türkiye’deki elçileri, yarışın amacını anlatan tanıtım filminde “Koşamayanlar için Koşuyoruz” mesajını verdi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, engelli sporcular Enes Günel ve Bahattin Hekimoğlu, oyuncu Müjde Uzman ile Ayşe Tolga, sunucu Tanem Sivar ve Merve Toy, Survivor eski şampiyonu Merve Oflaz, fitness eğitmeni Murat Bür ile Red Bull sporcuları Yağız Avcı ve Ahmet Arslan bu global hareketi daha fazla kişiye duyurmak için çalışıyor. Sosyal medya

paylaşımlarıyla koşuya hazırlık süreçlerini ve organizasyon detaylarını anlatarak destek çağrısında bulunan ünlü isimler, Wings For Life World Run’ın tanıtım filminde de bir araya geldi.

Organizasyonun duyurusuna destek vermenin yanısıra Müjde Uzman, Murat Bür ve Ayşe Tolga gibi isimler İzmir’de düzenlenecek olan Wings For Life World Run’da yerlerini alırken, Merve Toy ve Irmak Kazuk kayıtları dolan İzmir koşusuna katılamayanlar için İstanbul Belgrad Ormanı’nda düzenlenecek olan App Run’da koşacaklar. Belgrad Ormanı’nda sanal yakalama aracı ile yapılacak uygulama koşusu için kayıtlar http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/app-run-istanbul/ adresinde sürüyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …