Home FOTO GALERİ TÜVTÜRK, motosiklet muayenesini Bursa’nın köylerine kadar götürüyor!

TÜVTÜRK, motosiklet muayenesini Bursa’nın köylerine kadar götürüyor!

- Guncellenme Tarihi: 29 Nisan 2017 15:17
4 min read
TÜVTÜRK, motosiklet muayenesini Bursa’nın köylerine kadar götürüyor! için yorumlar kapalı
0

BURSA- Bursalılar, motosiklet muayenelerini TÜVTÜRK’ün Bursa’daki 6 sabit muayene istasyonunun yanı sıra, her hafta ilçe ve köy merkezlerini ziyaret eden gezici istasyonlarda da yaptırabiliyor. 

 

TÜVTÜRK, Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre ülkemizde en az muayeneye gelen araç cinslerinden biri olan motosikletler için muayene hizmetine erişimi kolaylaştıran uygulamalarına devam ediyor. Bursa’da bulunan 6 sabit muayene istasyonunda gerçekleştirilen motosiklet muayenesi, artık ilçe ve köy merkezlerini ziyaret eden gezici traktör muayene istasyonunda da yaptırılabiliyor. Gezici traktör muayene istasyonu, belirli program dâhilinde Yenişehir, İznik, Keles, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Mudanya ilçelerini ve köylerini ziyaret ediyor. Türkiye genelinde 13 adet gezici traktör istasyonu; Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, İzmir, Konya, Uşak, Manisa, Muğla ve Sakarya olmak üzere toplam 12 ilde hizmet veriyor.

Araç kullanıcılarının yorum ve önerilerini büyük bir dikkatle takip ettiklerini belirten TÜVTÜRK Yetkilileri; kendilerine gelen şikâyet ve önerilerde, sabit istasyonların şehir merkezlerine olan mesafesi nedeniyle, motosiklet sahiplerinin zaman zaman sabit istasyonlara erişmekte sorun yaşadıklarını ifade etti. Motosiklet sahiplerinin önerilerini hayata geçirdiklerini söyleyen TÜVTÜRK Yetkilileri, traktörler için özel olarak tasarlanan Gezici Traktör Muayene İstasyonu’nun motosiklet muayenesi yapmaya da uygun hale getirildiğine işaret etti.

 

TÜVTÜRK, bu yeni uygulama ile Bursa’da muayenesiz motosiklet oranını kayda değer oranda azaltarak, trafik güvenliğine büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

TÜVTÜRK’ün, Bursa’da bulunan Gezici Traktör Muayene İstasyonu, belirli bir program çerçevesinde; Yenişehir, İznik, Keles, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Mudanya ilçe merkezlerini ziyaret ediyor. Ayrıca ilçelere bağlı köylerden, muhtarlıklara talepte bulunulduğu takdirde ilgili gezici traktörün programına dahil ediliyor. Ziyaret yerleri, o yerde bulunan araç sayısına göre belirleniyor.

Motosiklet sahipleri, Gezici Traktör ve Muayene İstasyonu’ndan hizmet almak için www.tuvturk.com.tr web sitesinden, 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden veya ziraat odaları ve yerel muhtarlıklardan bilgi alabiliyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…