Home EĞİTİM BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI’NDAN EĞİTİME DESTEK…

BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI’NDAN EĞİTİME DESTEK…

- Guncellenme Tarihi: 29 Nisan 2017 15:33
9 min read
BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI’NDAN EĞİTİME DESTEK… için yorumlar kapalı
0

BURCU GÜNEŞ EĞİTİM İÇİN SÖYLEDİ…

BURSA –BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV), Balkan camiasını eğitime destek için düzenlediği gecede bir araya getirdi. Ünlü şarkıcı Burcu Güneş’in sahne aldığı buluşma gecesinde şarkılar eğitim için söylendi.

2014’te kurulmasına rağmen eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla örnek olan BEV, organize ettiği ve geleneksel hale gelmiş geceleri ile eğitime katkı vermeyi sürdürüyor. Geceye Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Ahmet Kılıç, BALKANTÜRKSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri ile çok sayıda Balkan ve Rumeli kökenli iş adamı katıldı.

Daha önce Fettah Can ve Nükhet Duru’yu Bursalılarla buluşturan BEV’ in üçüncüsünü düzenlediği geleneksel buluşma gecesinde bu kez Burcu Güneş sahne aldı. Bursa’da eğitime destek vermenin ötesinde adeta yön veren BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın gerçekleştirdiği gecenin tüm geliri öğrencilerin eğitimi için BEV’e aktarıldı.

“BEV BÜYÜK BİR AİLE OLDU”

200 öğrenciye verdiği bursla eğitime büyük katkı sağlayan ve Balkanlar ile Bursa arasında adeta eğitim köprüsü olan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın bu özel gecesinde konuşan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, “Biz BALKANTÜRK Eğitim Vakfı olarak idealleri için mücadele eden gençlerimizin çıktıkları hayat yolunda onların destekçileri olmayı ilke edindik” dedi.

Eğitime destek sağlamayı misyon edindiklerini ifade eden Şahin şunları söyledi: “3 yıl önce kurulmamıza rağmen yaptığımız çalışmalarla önemli bir yol kat ettik. Bu yolda elbette ki desteğe yardıma ihtiyaç duyuyoruz. Bu doğrultuda bu tarz etkinlikleri hayata geçiriyor ve buradan sağladığımız gelir ile öğrencilerimize burs veriyoruz. BEV olarak büyük bir aile olduk ve desteklerinizle büyümeye devam ediyoruz.”

“BALKANLAR İLE İLGİLİ OLAN TEK EĞİTİM VAKFI BİZİZ”

“BALKANTÜRKSİAD ve BEV olarak birlikte güzel projeler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimiz daha da güzel olacak” diyen Şahin sözlerini şöyle noktaladı: “Balkanlar ile ilgili olan tek eğitim vakfı biziz. Balkan ve Rumeli kökenli iş adamlarını çatısı altında toplayan vakfımız ve BALKANTÜRKSİAD derneğimiz, Balkanlar ile olan ilişkimizi diri tutuyor ve geliştiriyor. Kurduğumuz ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkilerimizin yanında eğitim olarak da ciddi işlere imza atıyoruz. Unutmayalım ki güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesil ile ulaşabiliriz. Hedeflerimize ulaşmak için bizleri yalnız bırakmayan bu gecenin oluşumuna katkı veren değerli sponsorlarımıza, bilet satın alarak bu geceye destek veren herkese teşekkür ederim.”

“BEV İLE OLAN BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK”          

Gecede konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan da şunları söyledi: “Gençliğe ve ülkemizin güzel geleceğine inanan ve bunun ancak eğitimle sağlanabileceğini düşünen iş adamları olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. BALKANTÜRK Eğitim Vakfı ve BALKANTÜRKSİAD birlikteliği her zaman güzel meyveler veriyor ve vermeye de devam edecek. Balkan coğrafyası için birlikte fikirler ortaya çıkartıyor, birlikte hareket ediyor ve birlikte üretiyoruz. Biz Balkanlar ve Rumeli’den gelen köklerimizi unutmadan Bursa’ya ve ülkemize hizmet için varız, var olmaya da devam edeceğiz.”

“VALİ YARDIMCISI GÜNGÖR’DEN TEŞEKKÜR”

Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör de Balkan camiası ile ülkemiz arasında her alanda köprü görevi gören ve eğitim gibi önemli bir konu da faaliyetler üreten BEV’i tebrik etti.

Konuşmalar sonrası BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti’ne katılan üyelere üyelik belgeleri Naci Şahin tarafından verildi. Üyelik sertifikası töreni sonrası bu geceye ve BEV’e kurulduğu günden bu yana destek veren kişi ve kurumlara teşekkür plaketi takdim edildi.

Gecede, BEV katkısıyla eğitim hayatlarına devam eden ve tamamlayan öğrencileri temsilen Türk ve Kosovalı gençler, BEV ve BALKANTÜRKSİAD ailesine maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür konuşması yaptı.

“BURCU GÜNEŞ, ŞARKILARINI EĞİTİM İÇİN SÖYLEDİ”

Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı. Geliri öğrencilere aktarılan bir gecede olmaktan dolayı mutluluğu duyduğunu belirten Güneş, söylediği unutulmaz şarkılarla konuklara keyifli anlar yaşattı.  

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…