Home FOTO GALERİ ONKO-DAY`DEN LEZZETLİ ETKİNLİK

ONKO-DAY`DEN LEZZETLİ ETKİNLİK

- Guncellenme Tarihi: 27 Nisan 2017 13:52
3 min read
ONKO-DAY`DEN LEZZETLİ ETKİNLİK için yorumlar kapalı
0
  • ONKO-DAY ÇOCUK KULÜBÜ MUTLULUKLA PİŞİRDİ
  • “NEŞELİ KURABİYELER” SEVGİYLE PİŞTİ

 

BURSA- Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) tarafından gerçekleştirilen 3. Neşe Teyze Kurabiye Şenliği neşeli görüntülere sahne oldu.

Lions ONKO-DAY Lions Hasta Konuk Evi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ONKO-DAY Çocuk Kulübü üyeleri ve aileleri, keyifli bir günü geride bıraktı.  Şenliğe ONKO-DAY Başkanı Füsun Önen, 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay, Lions 118-K Yönetim Çevresi Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Neşe Yıldırım başta olmak üzere ONKO-DAY gönüllüleri ve Lionlar katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan ONKO-DAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen, rehabilitasyon ve konuk evlerinin önemine dikkat çekti. Böyle projelerin artması temennisinde bulunan Önen, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na emekleri için teşekkür etti.

Neşe Yıldırım ise böyle projelerde sürdürebilirlik ve kalıcılığın önemini vurgulayarak, “5 yıldır hizmet vermeye devam eden konuk evimizde, özverileriyle çalışan ONKO-DAY gönüllülerine ve ONKO-DAY’dan yardımlarını esirgemeyen Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na teşekkür ediyorum” dedi. Yıldırım, Neşe Teyze Kurabiye Şenliği’ni gelenekselleştirmenin mutluluğunu yaşadığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından ONKO-DAY Çocuk Kulübü üyeleri başta Neşe teyzeleri ve Ender amcaları olmak üzere ONKO-DAY gönüllüleri ile birlikte kurabiye pişirmenin keyfini yaşadılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…