Home FOTO GALERİ Mazlum Çimen Nilüfer’de hayranlarını mest etti

Mazlum Çimen Nilüfer’de hayranlarını mest etti

- Guncellenme Tarihi: 27 Nisan 2017 13:44
2 min read
Mazlum Çimen Nilüfer’de hayranlarını mest etti için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen “Nida Ateş’le Buluşmalar” konserine konuk olan Mazlum Çimen, izleyenleri mest etti.


Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen “Nida Ateş’le Buluşmalar”, Türk müziğinin sevilen isimlerini Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Konserin bu ayki konuğu sevilen sanatçı Mazlum Çimen oldu. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da düzenlenen konsere sanatseverlerin ilgisi büyüktü. Konseri, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile Meclis Üyesi Aysel Okumuş da izledi.

Besteci, ses ve keman sanatçısı olmasının yanı sıra balet ve oyuncu da olan Mazlum Çimen, birçok film ve diziye de müzikleriyle hayat verdi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Nesimi Çimen’in oğlu olan Mazlum Çimen, konserde hayatından birçok kesitler de sundu. Çimen, ‘Gittin gideli’, ‘Kuşlu gazel’ başta olmak üzere birçok eseri seslendirirken, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Sevilen eser ve bestelerini seslendiren Çimen, izleyenlerden büyük alkış alırken, Nida Ateş de eşlik ettiği parçalarla geceye renk kattı.

ALİ EKBER ÇİÇEK ESERLERİYLE ANILDI

Gecede, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Ekber Çiçek de ölümünün 11. yılında, Çimen ve Ateş tarafından seslendirilen eserleriyle anıldı.

Konserin sonunda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Meclis Üyesi Aysel Okumuş, sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…