Home FOTO GALERİ Nilüfer Seramik Atölyesi eğitmeni ve kursiyerlerinden sergi

Nilüfer Seramik Atölyesi eğitmeni ve kursiyerlerinden sergi

- Guncellenme Tarihi: 25 Nisan 2017 13:35
2 min read
Nilüfer Seramik Atölyesi eğitmeni ve kursiyerlerinden sergi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Seramik Atölyesi Eğitmeni Serkan Önder’in, kursiyerler Zeliha Sezgin ve İpek Algan Akthar ile birlikte açtığı seramik sergisi sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Nilüfer Belediyesi’nin 5 yıl önce faaliyete geçirdiği Nilüfer Seramik Atölyesi, seramik  sanatçıları yetiştirmeye devam ediyor. Atölyeye katılanlar açtıkları sergilerle, aldıkları eğitimin sonucunu da gözler önüne seriyor.

Bu sergilerden biri de Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi’nde sanatseverlerle buluştu. Nilüfer Seramik Atölyesi eğitmeni ve seramik sanatçısı Serkan Önder’in, yaklaşık 4 yıldır birlikte çalıştığı kursiyerler Zeliha Sezgin ve İpek Algan Akthar ile birlikte açtığı sergi büyük ilgi gördü. Serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkan Vekili Muhammet Aydın da katıldı.

Sergiyi gezen Aydın, sanatçıları ayrı ayrı kutladı.

Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden eğitmen Serkan Önder de eserlerinde, seramik sanatının, duygularla harmanlanmış şeklini yansıtmaya çalıştıklarını belirtti.

Kadınlar ve doku üzerine seramik yorumlarının bulunduğu sergi, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı. Üç sanatçının 20 eserinin yer aldığı sergi 29 Nisan Cumartesi gününe kadar BAOB Yerleşkesi’nde izlenime açık kalacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…