Home ANKET Türkyılmaz’dan algı operasyonu

Türkyılmaz’dan algı operasyonu

- Guncellenme Tarihi: 24 Nisan 2017 09:09
3 min read
Türkyılmaz’dan algı operasyonu için yorumlar kapalı
0

 

CHP’li Hayri Türkyılmaz, Nisan meclisinde faaliyet raporunun reddedilmesinin şokunu yaşarken, uğradığı itibar kaybını algı operasyonuyla düzeltme çabasına girdi. Eylül ayında gelen 2015 yılı Sayıştay Raporunu servis eden Türkyılmaz, faaliyet raporunun siyasi nedenlerle reddedildiğini iddia etti.

Mudanya’da kötü bir yönetim sergileyen ve kendi partilileri ile bile kavga eden Hayri Türkyılmaz’ın siyasi manevraları Nisan ayı meclis toplantısında duvara tosladı. Partiden attırdığı 4 meclis üyesi nedeniyle meclis çoğunluğunu kaybeden Türkyılmaz, MHP’den beklediği desteği de alamayınca faaliyet raporu reddedildi ve komisyonlardaki hakimiyetini kaybetti.

Faaliyet raporu reddedilen ilk belediye başkanı olarak Mudanya tarihine geçen Türkyılmaz, bu kez farklı bir algı operasyonu ile gündeme geldi. Faaliyet raporunun siyasi olarak reddedildiğini ileri süren Türkyılmaz. İki yıl önceki faaliyetlerini denetleyen Sayıştay’ın 2015 yılı raporunu aylar sonra servis etti. Temiziz mesajı vererek yine meclis üyelerini suçladı.

Oysa raporda ne yazdığı belli değil. İkincisi rapor reddedilen faaliyet yılına ait değil. Üçüncüsü geçen yıl Eylül ayında gelen rapor sanki yeni gelmiş gibi servis ediliyor. Halk kandırılmak, oluşan algı ile esen rüzgarın yönü değiştirilmek isteniyor. Ancak halkın bu algı operasyonunu yemediği de referandum sonuçlarından belli oluyor. Dün kim hangi partiye oy verdiyse bugün de kurumsal olarak o partiye oy verdi. Yüzde 71 oyum var diyen Türkyılmaz’a da en güzel cevabı halk sandıkta verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In ANKET
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…