Home FOTO GALERİ Zabıta Kaldırım İşgaline İzin Vermiyor

Zabıta Kaldırım İşgaline İzin Vermiyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2017 13:27
2 min read
Zabıta Kaldırım İşgaline İzin Vermiyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Emek Adnan Menderes Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde kaldırımları işgal eden esnafın eşyalarını kaldırdı. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran eşyaların kaldırılmasıyla yaya trafiği rahatladı.

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşaması adına, trafik kazaları ve kaldırım işgallerine neden olabilecek unsurları ortadan kaldırmak için denetimlerini sürdürüyor. Emek Adnan Menderes Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerindeki kaldırımları işgal eden esnafa yönelik operasyon gerçekleştiren zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafın masa, sandalye ve çadırlarını toplayarak arabaya yükledi. Ekipler, kaldırımları işgal eden iş yerlerinin yol üzerinde bulunan reklam tabelalarını da kaldırdı. Vatandaşların ve esnafın daha temiz ve rahat bir ortamda yaşayabilmesi için gerçekleştiren uygulama, halk tarafından da olumlu karşılandı.

Eşyaları vermek istemeyen esnaflar zabıtalara direnmek istedi. Operasyon sırasında esnafla polis ve zabıta ekipleri arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı. Vatandaşlar, kaldırımlarda yürümelerini rahatlatan çalışma nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …