Home FOTO GALERİ “Burun Estetiğinin Turizme Katkısı Hızla Artıyor”

“Burun Estetiğinin Turizme Katkısı Hızla Artıyor”

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2017 14:11
6 min read
“Burun Estetiğinin Turizme Katkısı Hızla Artıyor” için yorumlar kapalı
0

Özel Esentepe Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Bölümü’nden Op. Dr. Önder Akdeniz, özellikle Avrupa ülkelerine göre tedavi kalitesi ve fiyat bazında bireylere ciddi avantajlar sunan Türkiye’nin, son yıllarda yabancılar açısından başta burun estetiği olmak üzere, çeşitli cerrahi operasyonlar için adeta ‘cazibe merkezi’ konumuna geldiğine dikkat çekerek, bunun da ülkemiz turizmine önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Bursa, 21.04.2017 – Yaz turizmi ve sağlık turizmi alanında dünyada önemli bir konumda yer alan Türkiye, son yıllarda dünyanın her noktasından gelen kişilerin estetik operasyonlar için tercih ettiği ülkelerin de başında geliyor.

Özel Esentepe Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Bölümü’nden Op. Dr. Önder Akdeniz, özellikle Avrupa ülkelerine göre tedavi kalitesi ve fiyat bazında bireylere ciddi avantajlar sunan Türkiye’nin, son yıllarda yabancılar açısından başta burun estetiği olmak üzere, çeşitli cerrahi operasyonlar için adeta ‘cazibe merkezi’ konumuna geldiğine dikkat çekti.

 

Gelişen teknoloji ile birlikte, tıp alanındaki AR-GE çalışmalarının da daha çok ‘estetik cerrahi’ üzerine gerçekleştiğini vurgulayan Dr. Önder Akdeniz, daha önce kalp, göz ve ortopedi ameliyatları için ülkemize gelen turistlerin, artık güzelleşmek için de Türkiye’yi tercih ettiğini belirterek, Türk cerrahların da başta burun olmak üzere, her çeşit estetik ameliyat için son trendleri çok iyi uygulama yetkinliğine sahip olduğunu söyledi.

 

Türkiye, Bu Pastadan Daha Fazla Pay Alabilecek Potansiyelde

 

Ülkemizde dünya standartlarında operasyonlar gerçekleştirildiği aktaran Dr. Akdeniz; “Estetik uygulamaları son yıllarda, ülkemizdeki sağlık turizminin gelişmesinde önemli bir katma değer sağlıyor. Tedavideki kalite ve maliyet anlamında, özellikle yabancı turistlere önemli bir avantaj sunan Türkiye’nin, giderek gelişen estetik turizmi açısından da ilerleyen süreçlerde bu pastadan çok daha fazla pay alacağına inanıyorum. Bu anlamda Türkiye’deki bu seçeneklerin, uluslararası düzeyde çok daha iyi tanıtılması gerekiyor. Sonuçta bu sektör gitgide gelişiyor ve ülkemize de gelecekte ciddi bir prestij kazandırabilecek nitelikte” dedi.

Concept for global medicine with stethoscope reflected in shiny Earth. Isolated on white. Globe public domain courtesy http://visibleearth.nasa.gov/

 

Önce Sağlık Ön Planda Tutulmalı

 

Burun estetiği operasyonlarında güzellik kaygısından önce, sağlıklı ve kaliteli bir nefes sirkülasyonunun sağlanması ve işlevselliğin ön planda tutulması gerektiğini anımsatan Dr. Akdeniz, “Kıkırdak ve kemiklerin yapısında sorun olan kişiler, özellikle son yıllarda burun estetiği operasyonlarına ciddi ilgi gösteriyor. İdeal ve sağlıklı nefes kalitesi için işlevsel bir burun ön planda tutulmalı. Daha sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşmak adına gerçekleştirilen estetik operasyonlarında, burun şeklinin kişinin yüz özelliklerine göre de doğru şekilde planlanması gerekiyor. Ayrıca burun estetiği uygulamaları kişiye özel olmalıdır. Rinoplasti yöntemi sayesinde, burundaki var olan problemleri ortadan kaldırarak, daha işlevsel bir burun yapısı ortaya çıkarabiliyoruz. Operasyonun ardından bireylerde, çok kısa bir sürede iyileşme süreci tamamlanırken, çok daha sağlıklı ve yüzle uyumlu bir burun yapısı sağlanabiliyor” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …