Home FOTO GALERİ BUTTİM AÇIK OTO PAZARI 23 NİSAN’DA KAPILARINI AÇIYOR

BUTTİM AÇIK OTO PAZARI 23 NİSAN’DA KAPILARINI AÇIYOR

- Guncellenme Tarihi: 20 Nisan 2017 14:33
4 min read
BUTTİM AÇIK OTO PAZARI 23 NİSAN’DA KAPILARINI AÇIYOR için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın en büyük iş merkezi olma unvanına sahip olan BUTTİM, 23 Nisan Pazar gününden itibaren açık oto pazarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

İkinci el araçların satışını gerçekleştirmek üzere hizmet verecek olan açık oto pazarı 23 Nisan Pazar günüden itibaren BUTTİM plaza binası arkasında yer alan geniş otopark alanında kurularak araç almak isteyenler ile aracını satmak isteyenleri buluşturacak.

Oto pazarı ile ilgili bilgi veren BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki “BUTTİM’deyiz Mutluyuz” sloganıyla yola çıktıklarına vurgu yaparak “1500’ün üzerinde işletmeyi bünyesinde barındıran Bursa’nın en büyük iş merkezi BUTTİM’i layık olduğu şekilde Bursa iş hayatının cazibe merkezi olması için yönetim kurulumuzla birlikte kolları sıvadık. Tekstilden konfeksiyona, avukatlık bürolarından hizmet firmalarına kadar çok geniş bir yelpazede binlerce firmanın hizmet verdiği BUTTİM, Bursa için önemli bir eksik olduğunu düşündüğümüz ikinci el oto pazarı için kolları sıvayarak hem ulaşım açısından elverişli hem de sahip olduğu fiziksel koşullar ile de konforlu olan alanın hem Bursa hem de Bursa dışından gelecek insanlar için ideal bir yer olduğunun altını çizdi.

 

Her Pazar sabah 08:00 ile 18:00 saatleri arasında açık kalacak oto pazarında, aracını satmak isteyenlerin 20 TL ücret ödeyerek araçlarını sergileyebileceklerini belirten Tiryaki; yeşil çevresi, camisi, asfalt yolları, yiyecek içecek mekanları ile araç alıp satmak isteyenler için ideal bir ortam sunduklarını belirtti. Oto pazarından elde edilecek gelirin BUTTİM’in geliştirilmesi ve güzelleştirmesi için kaynak oluşturacağının altını çizen Tiryaki “yönetim olarak BUTTİM’lilere mükemmel hizmet sunmanın gayesi içinde olduklarını söyleyerek açılış tarihinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi münasebetiyle de mutlu olduklarını belirterek ulusal bayramın tüm ulusumuz için kutlu olmasını diliyorum” dedi.

 

BUTTİM HAKKINDA

1996 yılında İstanbul Caddesi üzerinde kapılarını açan ve 20 yılı geride bırakan Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi, 2000’e yakın ofisin yanı sıra 3 farklı salonu ve 500 kişi kapasiteli kültür merkezi ile de dev bir iş kompleksi. BUTTİM; çarşı, plaza ve kültür merkezi olmak üzere 3 farklı bölümden oluşuyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı’na Dönüştürüldü

Adana İncirlik’te bulunan 10. Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi, 10. Ana Jet Üs K…