Home FOTO GALERİ Bİ GRİ DÜKKAN MODA TUTKUNLARININ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Bİ GRİ DÜKKAN MODA TUTKUNLARININ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

- Guncellenme Tarihi: 20 Nisan 2017 13:34
4 min read
Bİ GRİ DÜKKAN MODA TUTKUNLARININ BULUŞMA NOKTASI OLACAK için yorumlar kapalı
0

Her kesimden kadının moda ve kaliteyi uygun fiyata bulabileceği Bi Gri Dükkan Store&Coffee geçtiğimiz hafta Bursa’nın yeni gözdesi 23 Nisan Mahallesi’nde görkemli bir törenle Bursalı modaseverlerin hizmetine açıldı.

Bursa milletvekilleri Osman Mesten, Orhan Sarıbal, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB Başkanı Rıfat Aygüler ve çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete açılan Bi Gri Dükkan, ilk günden bu yana  yoğun ilgi görüyor. Kısa zamanda bu kadar yoğun ilgi görmesinde başarılı iç mimari tasarımı (Tolga Avyüzen) ve müşteri odaklı yaklaşımıyla misafirlerine evlerindeki rahatlıkla alışveriş imkanını sağlamasının etkili olduğu görülüyor.

Alışverişi kafe ortamında, evinizin rahatlığında bir keyfe dönüştüren Bi Gri Dükkan’da modaya uygun, kaliteli tasarım kıyafetlerin yanında, özel üretim çanta, ayakkabı ve aksesuarları uygun fiyata alabilir, kahvenizi yudumlarken dergilere göz atabilirsiniz.

Farklı konsepti, kaliteyi uygun fiyata sunan hizmet anlayışı ile modayı takip eden kadınların gözdesi olan Bi Gri Dükkan’da birbirinden şık tasarım kıyafet, çanta ayakkabı ve aksesuarları bulmak mümkün. Bi Gri Dükkan’ın sahibi Hatice Bektaş, mağazacılık sektöründeki yıllara dayanan deneyimlerini işletmesine tam olarak yansıtmış, mağazadaki ürünler müşterilerinin talepleri de göz önünde bulundurularak her hafta yenileniyor. Müşteri odaklı, her kesimden kadına hitap eden hizmet anlayışının kalite ve uygun fiyatlarla buluştuğu mekan, Bursa modasını şekillendirecek bir merkez olmaya aday.

Bi Gri Dükkan’ı sektörde bir marka haline getireceklerine olan inancını dile getiren Hatice Bektaş, bu marka adı altında diğer büyük şehirlerde ve bazı tatil bölgelerinde de şubeler açmayı planlıyor. Alışveriş keyfini kafe konforu ile buluşturan mekanda öncelikli olarak müşteri memnuniyetini esas aldıklarını dile getiren Bektaş, Bursalıları Bi Gri Dükkan’da kahvelerini yudumlayıp, modayla buluşmaya davet ediyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…