Home EĞİTİM EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK: ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK: ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI

- Guncellenme Tarihi: 19 Nisan 2017 14:31
3 min read
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK: ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI için yorumlar kapalı
0

KÜLTÜR OKULLARI 5 PROJEYLE “EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER”KONFERANSINDA

  • KÜLTÜR OKULLARI TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

BURSA- Özel Bursa Kültür Okulları, 5 ayrı projesiyle “14. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı”nda sunum yapmaya hak kazandı.

Özel Bursa Kültür Okulları, eğitimde fark yaratacak yenilikçi çözümler üretmek, eğitim politikalarının ve sisteminin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 14. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda erken çocukluk eğitimi alanında; “Fillerin Dünyasında Keşfe Çıkıyoruz” ve spor eğitimi alanında; “Kültür Olimpiyatları”, “Sokak Oyunları ile Büyüyorum”, “Eğitimde Küçük Eller” sözlü sunum ve “Sporda Teknoloji Kullanımı ve Projeksiyonlu Eğitim” projesi poster sunum yapmaya hak kazandı. Sabancı Vakfı ve Sabancı Üniversitesi tarafından desteklenen konferansta Özel Bursa Kültür Okulları okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri, projelerin detaylarını Türkiye’nin farklı illerinden gelen eğitimci, akademisyen ve özel konuklarla paylaşacak.

HANGİ PROJELERLE KATILDILAR?

“Eğitimde Küçük Eller” projesiyle beden eğitimi derslerine tüm öğrencilerin katılması ve öğrencinin öğrenirken öğreten olması hedeflendi. “Sokak Oyunları ile Büyüyorum” projesiyle ise öğrencilerin bilgisayar başında geçirdikleri durağan yaşamdan uzaklaşarak geleneksel oyunlarla tanıştırma amacı güdüldü. “Kültür Olimpiyatları” projesi ile de öğrencilere sorumluluk duygusu, çevre bilinci ve fair-play aşılandı. “Sporda Teknoloji Kullanımı Projeksiyonlu Eğitim” projesinde ise öğrenilen bilginin daha kalıcı ve tam öğrenilmesi için, teknolojiyi kullanarak öğrencilerin dikkatlerini çekmesi sağlandı.Erken çocukluk eğitimi alanında Özel Bursa Kültür Anaokulu’nda uygulanan “Fillerin Dünyasında Keşfe Çıkıyoruz”projesiyle de öğrenciler, fen ve matematik çalışmalarını farklı bakış açıları ile hayata geçirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…