Home FOTO GALERİ Nilvak öğrencileri 23 Nisan’ı “Olimpiyat Oyunları” ile kutladı

Nilvak öğrencileri 23 Nisan’ı “Olimpiyat Oyunları” ile kutladı

- Guncellenme Tarihi: 18 Nisan 2017 16:42
5 min read
Nilvak öğrencileri 23 Nisan’ı “Olimpiyat Oyunları” ile kutladı için yorumlar kapalı
0

Özel Nilvak Anaokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, çocukların spor yaparken de eğlenebildiğini ortaya koyan  “Olimpiyat Oyunları” ile kutladı. Etkinlikte konuşan Başkan Bozbey , “Spor ve sanat anlayışıyla dünya insanı yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Özel Nilvak Anaokul öğrencileri de bu özel günü düzenledikleri “Olimpiyat Oyunları” ile kutladı.
Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda Özel Nilvak  Anaokulu 6 yaş öğrencileri renkli bir gösteri sundu.

Çocuklara hem fiziksel performanslarını artırma hem de sporcu ruhu ve ahlakını deneyimleme fırsatı sağlayan Olimpiyat Oyunları’nı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı (Nilvak) Müdürü Necati Eren, Nilvak Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Erol Gürlek ve aileler izledi.

BOZBEY: ÇOCUKLAR SPOR ALIŞKANLIĞI EDİNECEK

Etkinlikte konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitimde spor ve sanatın önemine dikkat çekti. Özel Nilvak Anaokulu ve Koleji’nde öğrencilerin, dünya insanı olarak yetiştiklerini kaydeden Başkan Bozbey, “Yıllardır çocuklarımızın anaokulundan itibaren bir dünya insanı olmasını istiyoruz. Araştırıp sorgulayan, yabancı dil eğitimini alan, aynı şekilde okuyup sanatla ve sporla iç içe olan çocuklarımız olsun istiyoruz. Tüm bunlarla çocuklarımızın dünya insanı olmalarını sağlayabiliriz. Kurulan Özel Nilvak Koleji ile birlikte bu hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bu anlamda ben öğretmenlerimize ve çocuklarımızın ailelerine teşekkür ediyorum. Aslında çocuklarımız bugün spor alışkanlığını edinecekler ve bundan sonra da sporu, yaşam biçimini dengeleyici bir anlayışla yapacaklar” dedi.

“SPOR YAPARKEN EĞLENİYORLAR”

Nilvak Müdürü Necati Eren de 11 yıldır kreşleriyle kaliteli eğitim veren Nilvak’ın açılan kolejle birlikte Bursa’da adından söz ettirmeye başladığını söyledi. Eren, “Henüz bir yılını

doldurmayan kolejimiz daha şimdiden tüm Bursa’da adından söz ettirmeye başladı. Okulumuz, gerek yabancı dil eğitim programı, gerekse öğrenciyi merkeze yerleştiren eğitim anlayışı ile farkını ortaya koydu. Kreşlerimizde oluşturduğumuz ‘Sanatla ilgilenen, sporu hayatlarının merkezine alan çocuklar’ felsefemizi kolejimizle daha ciddi bir seviyeye taşıdık. İşte bugün 6 yaş grubu çocuklarımızla başlattığımız, spor yaparken de eğlenebileceğimizi gösteren Nilvak Olimpiyat Oyunları,  sporla ilgili anlayışımızı zirveye taşıyan ve her yıl düzenleyeceğimiz etkinliklerle tüm Bursa’yı içine katmayı düşündüğümüz bir proje” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından minik öğrenciler hazırladıkları gösteriyle katılımcılardan büyük alkış aldı. Çocuklar, hazırlanan parkurlarda performanslarını sergilerken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönüllerince eğlenerek kutladılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…