Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET…

BALKANTÜRKSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 15 Nisan 2017 14:07
3 min read
BALKANTÜRKSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET… için yorumlar kapalı
0
  • BALKANTÜRKSİAD EMNİYET TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILINI KUTLADI…

BURSA – BALKANTÜRKSİAD, Emniyet Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Nilüfer’deki yeni hizmet binasında Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile bir araya geldi.

Konuşmasında Emniyet Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümünü kutlayan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Nilüfer’deki yeni hizmet binasının da hayırlı olmasını diledi. Balkan ve Rumeli camiası olarak devletin ve milletin her zaman yanında olduklarını ifade eden Tunakan, “Ticaretten ziyade birinci önceliğimiz her zaman devlet ve millettir. İşimiz her zaman sonra gelir. Bursa’da huzur içerisinde yaşıyorsak sizlerin sayesinde. Allah görevlerinizde kolaylık versin.  Bu vesile ile Teşkilatımızın kurulduğu günden bu döneme kadar vatan için şehit olmuş tüm şehitlerimize de rahmet dilerim” dedi.

Emniyet Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü sebebiyle yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, BALKANTÜRKSİAD’ın desteğini yanlarında hissettikleri için mutlu olduklarını belirtti. “Balkan camiası sırtımızı dayadığımız bir camiadır” diyen Yıldız, göçmenlerin her anlamda Bursa’ya olumlu katkılar yaptığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan tarafından Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a çiçek, flama ve Türk bayrağı takdimi yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…