Home FOTO GALERİ Limak Uludağ Elektrik, müşterileriyle birlikte engelleri ortadan kaldırıyor

Limak Uludağ Elektrik, müşterileriyle birlikte engelleri ortadan kaldırıyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2017 14:39
9 min read
Limak Uludağ Elektrik, müşterileriyle birlikte engelleri ortadan kaldırıyor için yorumlar kapalı
0
  • Limak Uludağ Elektrik ve müşterilerinden Türkiye Sakatlar Derneği’ne yardım eli kampanyası

 

Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile enerji sektöründe öncü firma olan Limak Uludağ Elektrik, Türkiye Sakatlar Derneği ile yaptığı protokol ile serbest tüketici kapsamındaki müşterilerine diledikleri takdirde hak kazanılan indirim tutarının bir kısmını ya da tamamını derneğe bağışlama imkanı sağladı. Proje kapsamında müşteriler tarafından yapılan bağış tutarı kadar miktar, Limak Uludağ Elektrik tarafından ilave edilerek toplanan yardımlar derneğe aktarılacak.

 

Müşterilerinden aldığı güç ile hayata değer katarken, sosyal sorumluluk bilinci ile de örnek olmaya devam eden Limak Uludağ Elektrik, Türkiye Sakatlar Derneği genel merkezinde gerçekleştirdiği tören ile işbirliği protokolü imzaladı. Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Şükrü Boyraz arasında imzalan protokol ile aylık 81 TL üzeri elektrik faturası ödeyen Serbest Tüketiciler diledikleri takdirde bir yandan indirimli elektrik kullanırken, bir yandan da Türkiye Sakatlar Derneği’ne yardımda bulunabilecekler.

 

İmza töreninde konuşan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac “İndirimini Bağışla Kampanyası kapsamında amacımız, müşterilerimizle birlikte bir sosyal sorumluluk projesine imza atmak. Serbest Tüketici müşterilerimiz indirim hakkına sahipler. Bu indirimin bir kısmını veya tamamını derneğe bağışlayabilecekler, şirketimiz de müşterilerimizin bağışladığı indirim yüzdesi kadar Türkiye Sakatlar Derneği’ne ilave bağış yapacak. Bu bağışlar ile başta tekerlekli sandalye, akülü araçlar gibi birçok ihtiyaç sahipleriyle buluşacaktır. Türkiye’nin her şehrindeki tüketiciler kampanyaya destek verebilirler. Ayrıca, dernek üyelerine istihdam sağlayıp, gelir elde etmelerini sağlayacak bir projeyi de yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu konudaki eğitim faaliyetleri ve saha çalışmalarımız başlayacak.” dedi.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz da yaptığı konuşmada “Türkiye’de 5 milyona yakın engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Bu da yaklaşık olarak nüfusun %6’sına denk

gelmektedir. Erişilebilirlik, eğitim, çalışma hayatı ve sağlık Türkiye’de engellilerin en çok zorlandıkları, sıkıntıya düştükleri alanlar olarak öne çıkmaktadır. Bugün imzaladığımız protokolün diğer kurum ve şirketlere örnek olmasını temenni ediyorum. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek noktasında zorluklar yaşandığı aşikardır. Limak Uludağ Elektrik bu protokol ile 3 milyona yakın müşterisine bizim sesimizi duyurma imkanı sağlarken 3 milyon vatandaşımıza da dayanışma kapısını açmış oldu. Kültürümüzde ihtiyaç sahibine yardımcı olmak, el uzatmak vardır. Biz dernek olarak destek talebinde bulunan engelli vatandaşlarımız ile yardım eli uzatmak isteyen güzel yürekli halkımızı buluşturmaya aracılık yapmak için yola çıktık. Burada yaptığımız protokolün ilk aşaması maddi yardımlardan meydana gelmekte olup bir sonraki adım ise engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik olacaktır. Böylesine değerli bir projeyi hayata geçirdikleri için başta Genel Müdür Ali Erman Aytac olmak üzere Limak Uludağ Elektrik şirketine engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK HAKKINDA

“Hayatı Aydınlatıyoruz” sloganıyla yola çıkan Limak Enerji Uludağ Elektrik; Limak Holding kuruluşudur. 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) ilgili mevzuatları çerçevesinde 1 Ocak 2013 tarihinde kurulmuştur. Görevli elektrik tedarik lisansına sahiptir. Aynı zamanda son kaynak tedarikçisidir.

 

Gelişen dünyada müşteri odaklı anlayışıyla, yatırımlarına ağırlık vererek; bölge yönetmenlikleri ve hizmet binalarını yenilenen yüzüyle modern bir yapıya kavuşturmuştur. Teknolojik gelişmeyi esas alarak, bilgi alt yapısını ileri teknolojiyle bütünleştirmekte ve müşterilerinin bilgiye daha kolay erişimini sağlamaktadır. Müşterilerine kaliteden ödün vermeden rahat, konforlu ve daha hızlı bir şekilde hizmet verme politikasından hareketle, yatırımlarını sürdürmektedir.

 

Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de 10 Bölge Yönetmeliği’nde 70’i aşkın Müşteri İşlem Merkezi (MİM) ile abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmet gerçekleştirilmektedir. Elektrik enerjisini, kaliteli, güvenilir ve hesaplı bir şekilde müşterilerine sunmayı hedefleyerek; farklı iş modelleri ile sektörün lider kuruluşları arasında yer almaktadır.

 

EPDK tarafından belirlenen, yıllık elektrik tüketimi 2400 kWh (Elektrik faturası aylık 81 TL üzeri) olan serbest tüketicilere indirimli elektrik satışını acenteler vasıtasıyla gerçekleştirmektedir. Serbest tüketiciler için kampanyalar düzenleyerek, avantajlı tarifelerle elektrik satışını tüm Türkiye’de gerçekleştirmektedir.

Sosyal sorumluluğunun farkında olarak, birçok kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle değer yaratmayı sürdürmektedir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…