Home FOTO GALERİ Dündar: “Bu Ülke Koalisyonlardan Çok Çekti”

Dündar: “Bu Ülke Koalisyonlardan Çok Çekti”

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2017 14:48
5 min read
Dündar: “Bu Ülke Koalisyonlardan Çok Çekti” için yorumlar kapalı
0

Dündar Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Dağakça Mahallesi’ni ziyaret ederek,  ‘güçlü devlet, güçlü millet adına’ vatandaşlardan ‘EVET’ oyu kullanmaları için destek istedi.

16 Nisan’ın Türkiye’nin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “16 Nisan’da Türkiye bir seçim değil, bir karar noktasında olacak. Sandıktan evet çıktığı taktirde bu ülke daha çağdaş, daha yaşanılabilir, hayat ve gelir seviyesi daha yüksek hale gelecek. Geçmişte koalisyon hükümetlerinin bu ülkeye verdiği zararları hepimiz gördük. Bizler çalışarak alın teriyle üretiyoruz. Ülkemizde kolay para kazandıran doğal kaynaklar yok. İşte bu ülkeyi büyüten de halkımızın alın teri. Halkımızın dişinden tırnağından arttırarak yaptığı yatırımlar ile bu ülke son 15 yılda güzel bir noktaya geldi. Dünyaya meydan okuyabilen güce erişti. Yapılan dev yatırımlar da bu ülkenin güçlendiğinin eseridir. Dış borcu bitirdik ve zamanında bize borç verenlere şimdi biz borç verebilecek ekonomik güce eriştik. Güçlü bir iktidar ve güçlü bir lider tarafından yönetiliyoruz. Bu ülkenin kaynakları tam yerinde ve vatandaşın menfaati doğrultusunda kullanılıyor” dedi.

 

Mevcut sistemin yönetimi zayıflatmaya çok müsait olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, “7 Haziran seçimleri buna en güzel örnektir. Yüzde 42 oy alan bir parti tek başına iktidar olamadı. Yönetim belirlenemedi. İşte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkeye istikrarı getirecek. Oyumuzu kullanacağız ve bileceğiz ki en çok oyu alan parti

iktidar olarak ülkeyi yönetecek. 5 yıl boyunca iktidarda kalacak ve 5 yılın sonunda sandıkta yaptıkları ve yapmadıkları için ülkeye hesap verecek.

Anayasa yapılacak olan 18 maddelik değişikliğin tümünün ülke menfaatleri doğrultusunda. Bütün Avrupa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne karşı çıkıyor. Çünkü Türkiye’nin güçlenmesi işlerine gelmiyor. Bu ülkenin kaynaklarını artık sömüremiyorlar” diye konuştu.

 

Dağakça sakinleri ülkenin geleceği adına referandumda evet oyu kullanacaklarının sözünü Başkan Dündar’a verirken,  Başkan Dündar’da Dağakça Meydanı’nın yaz sonunda bitirecekleri yönünde vatandaşlara söz verdi. Dündar: “Meydan çalışmaları kapsamında kamulaştırmaları tamamladık. Nisan ayı içerisinde ihaleye çıkacağız ve Dağakça Meydanı’nı yaz sonuna kadar tamamlayacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…