Home FOTO GALERİ NURGÜL&İSMAİL ÇİFTİNDEN EN MUTLU ‘EVET’

NURGÜL&İSMAİL ÇİFTİNDEN EN MUTLU ‘EVET’

- Guncellenme Tarihi: 12 Nisan 2017 15:13
2 min read
NURGÜL&İSMAİL ÇİFTİNDEN EN MUTLU ‘EVET’ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanlığı Basın Danışmanı İsmail Hakkı Yoğurtçu, hayatını Nurgül Yavaş ile birleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, E. İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın şahitliğinde ve AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri İbrahim Güney, Davut Gürkan, Asım Amil, Alpaslan Yıldız, Orhan Aygün, il yöneticileri, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, ilçe yöneticileri, Bursa Deri İhtisas + Karma OSB Başkanı Rıfat Aygüler, OSB yönetimi ve çok sayıda davetlinin katılımları ile gerçekleşen düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Törende davetlilere seslenen İl Başkanı Cemalettin Torun, evlilik müessesinin toplumsal ve dini açıdan önemine vurgu yaparak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İçişleri E. Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’da toplumun en önemli yapıtaşının aileler olduğunu belirterek, sağlam temellerle kurulmuş ailelerin, toplumun geleceğini şekillendireceğini ve aile yapımızın korunması ile yarınlara daha umutlu bakan nesillerin yetişeceğini vurguladı. Ala, sözlerini yeni çifte iki cihan saadeti dileyerek sonlandırdı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …