Home EĞİTİM Başkan Kurtulan’a eğitime destek plaketi

Başkan Kurtulan’a eğitime destek plaketi

- Guncellenme Tarihi: 12 Nisan 2017 14:26
2 min read
Başkan Kurtulan’a eğitime destek plaketi için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Ortaokulu Müdürü Yusuf Küsmüş, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a okula yaptığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Okul bahçelerinden dersliklerin düzenlenmesine kadar eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak için birçok çalışma yürüten Mustafakemalpaşa Belediyesi, Mustafakemalpaşa Ortaokulu’nun çevre düzenlemesi ve bina yalıtımını tamamladı. 

Okul Müdürü Yardımcısı Umut Yavuz ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret eden Yusuf Küsmüş, son çalışmalarla birlikte okulun bir çok ihtiyacının karşılandığını dile getirdi.

Okul Aile Birliği adına Başkan Sadi Kurtulan’a teşekkür paketi takdim eden Küsmüş; ” Okulumuz yeni bir çevre düzenlemesine kavuştu. Binamız baştan sona elden geçirildi. Sportif ihtiyaçlarımız karşılandı.  Okula yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadi Kurtulan ise eğitim kurumlarının eksikliklerinin tamamlanması noktasında imkanlar dahilinde çaba gösterdiklerini söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi eğitim ortamlarına kavuşturmak istiyoruz. Bunun için okulların fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İdarecilerin ve okul aile birliklerinin bu yönde atacakları her adıma destek vermeye, okullarımızın eksikliklerini gidermeye devam edeceğiz ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…