Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’dan Avukatlar Günü kutlaması

Başkan Kurtulan’dan Avukatlar Günü kutlaması

- Guncellenme Tarihi: 6 Nisan 2017 13:36
2 min read
Başkan Kurtulan’dan Avukatlar Günü kutlaması için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Avukatlar Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Mustafakemalpaşa Barosu’nun Heykel Meydanı’nda düzenlediği törene katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Mustafakemalpaşa’da görev yapan avukatların bu özel gününü kutlayan Başkan Sadi Kurtulan,  avukatların hukuk sistemi içinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Kanun hakimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün en önemli unsurlarından olan avukatlar, aynı zamanda insanların savunma hakkını üstlenerek demokrasinin yaşamasında ve gelişmesinde de önemli bir konuma sahiptir. Avukatlarımızın ileri mesleki standartlara ve çağdaş çalışma şartlarına kavuşturulması, hukuk devleti olmanın vazgeçilemez bir gereğidir. Bu düşüncelerle Avukatlar Günü’nü kutluyor, hukuk camiamıza görevlerinde başarılar diliyorum ” dedi.

Hukukun üstünlüğü için daha fazla mücadele etmenin önemine dikkat çeken Mustafakemalpaşa Baro Temsilcisi Hakkı Rıza Göksu ise bu özel günde avukatları unutmayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.

Başkan Kurtulan törenin ardından avukatlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…