Home FOTO GALERİ MÜSİAD BURSA TÜRK TELEKOM SATIŞ DİREKTÖRÜ SAİT AYAYDIN’I AĞIRLADI…

MÜSİAD BURSA TÜRK TELEKOM SATIŞ DİREKTÖRÜ SAİT AYAYDIN’I AĞIRLADI…

- Guncellenme Tarihi: 5 Nisan 2017 20:11
6 min read
MÜSİAD BURSA TÜRK TELEKOM SATIŞ DİREKTÖRÜ SAİT AYAYDIN’I AĞIRLADI… için yorumlar kapalı
0

“GELECEK YAZILIMDA”

BURSA – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Bilişim Sektör Kurulu Toplantısı, Türk Telekom Satış Direktörü Sait Ayaydın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  Toplantıda konuşan Ayaydın, gelecek dönemin yazılım devri olduğunun altını çizerek, “Yakın gelecekte her şeyin yerini yazılımlar alacak” dedi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Bilişim Sektör Kurulu Toplantısı, MÜSİAD üyesi iş adamlarının yoğun katılımıyla yapıldı. MÜSİAD Bursa Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Türk Telekom Satış Direktörü Sait Ayaydın, konuklara “Firmalarımız bilgi ve iletişim teknolojilerinde bugün nerede, gelecekte nerede olmalı” başlığıyla bir sunum gerçekleştirdi.

“İletişim her dönemde bir ihtiyaç”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Bursa Şubesi Bilişim Sektör Kurulu Başkanı Aydın Özdemir, iletişim yöntemlerinin her dönemde insanlar için bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Özdemir, “Günümüzün ileri iletişim teknoloji yöntemlerini kullanıyorsak, her geçen yıl değişen koşullara bizler ve kurumlarımız daha iyi ve hızlı uyum sağlayabiliriz. Örneğin günümüzde firmalar arası yazışma ve haberleşmeler e-mail ile yapılıyorken halen mektup ile posta haberleşme yöntemini kullanıyorsak, çözüm ve aksiyon alma ile rekabette geride kalacağımız aşikârdır” şeklinde konuştu.

Firmaların bugünlerde tüm sistemlerini bilgi teknolojileriyle işlettiğini ifade eden Özdemir, “Data dediğimiz bilgilerin toplanması kadar bunların saklanması da önemlidir. Oluşan bu yoğun bilginin güvenli iletişim araç ve yöntemleri ile sağlanması gerekmektedir” dedi.

Müşteriyi iyi analiz edin…

Günümüzde müşteri odaklı hizmet anlayışının ön planda olduğunu belirten Türk Telekom Satış Direktörü Sait Ayaydın ise, “Ne yaparsanız yapın, hangi iş ile uğraşırsanız odağınızda müşteri olsun. İşi kendiniz için değil, müşteri için yapın. Müşterilerinizi çok iyi analiz edin ve onlara gerçekleştirilebilecek vaatler verin” ifadelerini kullandı.

Uygulanabilir ve ulaşılabilir fikirler…

Gelecek dönemin yazılım devri olduğunun altını çizen Sait Ayaydın, “Yakın gelecekte her şeyin yerini yazılımlar alacak” dedi.  “Önemli olan katma değerli üretim” diyen Ayaydın, “Fikirlerinizle fark yaratabilirsiniz ancak bu fikirlerin uygulanabilir ve ulaşılabilir de olması gerekiyor” diye konuştu.

Fikirler kayboluyor…

Türkiye’de yatırımcıların, girişimcilerin fikirlerine gereken değeri vermediğini de kaydeden Ayaydın, “Ülkemizdeki yatırımcıların önemli bir kısmı ne yazık ki girişimcilere gereken değeri vermiyor. Dolayısıyla çok iyi fikirler kaybolup, gidebiliyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye’deki yatırımcı ekosistemi de gelişecek” dedi.

Öte yandan toplantının sonunda MÜSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları Başkanı Murat Demir ve Bilişim Sektör Kurulu Başkanı Aydın Özdemir, Sait Ayaydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…