Home EĞİTİM OSMANGAZİ OKULLARI ELT SEMİNERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

OSMANGAZİ OKULLARI ELT SEMİNERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

- Guncellenme Tarihi: 3 Nisan 2017 14:28
3 min read
OSMANGAZİ OKULLARI ELT SEMİNERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI için yorumlar kapalı
0

İNGİLİZCE EĞİTİMİNE OSMANGAZİ YAKLAŞIMI

BURSA- Özel Osmangazi Okulları İngilizce zümresi,  İngilizce öğretmenlerine yönelik verilen ELT seminerlerini üçüncü kez düzenledi.

Özel Osmangazi Okulları Konferans Salonu’nda verilen eğitimlerde alanında uzman isimler, İngilizce eğitimindeki yeni yaklaşımları öğretmenlerle paylaştı. “Bursa Dile Geliyor” projesi kapsamında düzenlenen ELT seminerinde hem Bursa’ya hem de Türkiye’ye dil öğretimindeki son yöntemleri öğretmenlere göstermek hedeflendi. Patrick Short, Laty Muench, Steven Ogden ve Laura Moulton İngilizce eğitimindeki uzman eğitmenler, İngilizce öğretmenlerine, İngilizce eğitimindeki yeni yöntemlerle ilgili bilgi verdi.

DİL EĞİTİMİNE ÖZEL BİR ÖNEM VERİYORUZ

Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Murat Öksüm, ELT seminerleriyle her yıl daha da fazla İngilizce öğretmenine ulaştıklarını söyledi. Özel Osmangazi Okulları’nın dil eğitimine özel verdiğini kaydeden Öksüm, “Eğitimcilerimizin kendilerini sürekli yenilemesi ve geliştirmesini istiyoruz.  Öğrenme trendleri eskiye göre farklılık gösteriyor. Öğrenciler bilgiye çok fazla yerden ulaşabiliyor. Bizler eğitimciler olarak, bu gerçeğin bilincinde olarak buna göre eğitim modelleri üretmeliyiz” dedi.

ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen seminerde aynı zamanda çoklu zeka kuramıyla İngilizce eğitimi, online bir sınıf oluşturmak, öğrencileri serbest bırakma, dikkat süresi ve ders planlama gibi güncel konular ele alındı. Seminerde Özel Osmangazi Okulları öğrencileri de İngilizce gösterilerle dil konusundaki hünerlerini eğitimcilere gösterdi.  Seminerin sonunda seminere katılan İngilizce öğretmenlerine katılım belgesi takdim edilirken eğitimcilere de plaket ve çiçek verildi. Öte yandan yapılan çekilişle pek çok katılımcı sürpriz hediyeler kazandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…