Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET” MESAİSİNDE

AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET” MESAİSİNDE

- Guncellenme Tarihi: 3 Nisan 2017 14:46
3 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET” MESAİSİNDE için yorumlar kapalı
0

EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ: SİSTEMİN SİGORTASI MİLLET

ALİ YILMAZ: SİYASİ İSTİKRAR İÇİN “EVET”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı İlçe Başkanlığı 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi halkla buluşmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Osmangazi İlçe Teşkilatı Muş İl Der üyelerinin sorularını cevapladı. 16 Nisan’da oylanacak referandumun en önemli özelliklerinden birinin çift başlılığı kaldırmak olduğunu söyleyen Bursa Milletvekili Gözgeç, “Yüzde 50+1 ile milletten güvenoyu alan hükümet, kendi işini rahatça yapabilecek. Diğer taraftan yargı ve yasama organları da bağımsız bir şekilde çalışacak. Aralarında denge olacak. Yasama ve yürütme arasında hakem ise millet olacak. Birileri çıkıp Türkiye’ye antidemokratik yöntemlerle müdahale etmeye kalkamayacak. Sistemin sigortası millet olacak. Muhalefetin sisteme somut bir itirazı yok. Korku üzerine bir propaganda üretiyorlar” dedi.

YILMAZ: SİYASİ İSTİKRAR EKONOMİK İSTİKRAR GETİRECEK

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da “17 Nisan’da yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Siyasi istikrar için “evet” diyeceğiz. Türkiye geçmişte ne çektiyse siyasi istikrarsızlıktan çekti. Koalisyon dönemlerinde hiçbir yatırım tamamlanamadan iktidarlar gelip geçti. Yatırımlar kadük kaldı.  Siyasi istikrar yanında ekonomik istikrar da gelecek. Yeni sistemde vatandaşlar, hükümeti kim kuracak, Meclis’teki partiler anlaşabilecek mi diye düşünmeyecek. Yatırımlar çok daha hızlı ilerleyecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Yılmaz ve Osmangazi İlçe Teşkilatı, Maksem ve İvazpaşa mahallerinde esnafla bir araya gelirken Emek Fatih Sultan Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yapımına başlanan Taziye Evi’nin temel atma törenine de katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…