Home FOTO GALERİ İMSİAD 18 NİSAN’DA ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM FORUMU’ DÜZENLİYOR…

İMSİAD 18 NİSAN’DA ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM FORUMU’ DÜZENLİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2017 14:08
5 min read
İMSİAD 18 NİSAN’DA ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM FORUMU’ DÜZENLİYOR… için yorumlar kapalı
0

İMSİAD DÜZENLEYECEĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM FORUMU İÇİN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…İMSİAD BAŞKANI ADİL GÖKÇADIR: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ GÜNDEMDE TUTMAYI SÜRDÜRÜYORUZ…

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve İMSİAD işbirliğiyle 18 Nisan’da ‘Kentsel Dönüşüm Forumu’ düzenlenecek. Kentsel dönüşüm konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek forum öncesi, İMSİAD yönetimi tarafından bilgi paylaşımında bulunmak için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ziyaret edildi.

İMSİAD yönetimi, 19-23 Nisan’da yapılacak “Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı” öncesinde planlanan ‘Kentsel Dönüşüm Forumu’ hazırlıkları için temaslarını sürdürüyor. BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu’nun da yer aldığı ziyaretlerde, düzenlenecek forumla ilgili Belediye Başkanları Dündar, Edebali ve Bozbey’e bilgi verildi.

“TÜM PAYDAŞLAR BİR ARAYA GELECEK”

Konu ile ilgili değerlendirme yapan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, şunları söyledi: “Kurulduğu günden bu yana dönüşümle ilgili adımlar atmayı sürdüren İMSİAD, kentsel dönüşüm konusunu gündemde tutmak için yoğun çaba sarf ediyor. Birinci derece deprem bölgesi olan Bursa’da vatandaşlarımızın önemli bir bölümü güvensiz ve plansız yapılarda ikamet etmeye devam ediyor. ‘Konutlarımızı nasıl afete karşı güvenli hale getirebiliriz?’ sorusunun tek gündem maddemiz olması gerekiyor. Bizler İMSİAD olarak bunun gayreti içindeyiz ve bunun için inşaat ve gayrimenkul

sektörünün tüm paydaşları ile vatandaşı aynı salonda buluşturmayı hedeflediğimiz bir etkinlik yapacağız.”

“KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSUNDA ORTAK AKIL ÜRETMELİYİZ”

19-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek fuar öncesi kentsel dönüşüm konusunu gündeme getirmek istediklerini belirten Gökçadır, fuarı da içinde barındıran haftayı ‘İnşaat Haftası’ olarak tanımladıklarını ifade etti. Gökçadır değerlendirmesini şöyle tamamladı: “Gündemden düşmesini istemediğimiz kentsel dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak adına gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Kentsel Dönüşüm Forumu’ ile paydaşları aynı ortamda buluşturup ortak akıl üretmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda yerel yöneticilerimizden akademik odalarımıza kadar herkesi ziyaret edip etkinliğimize davet etmek istiyoruz. 18 Nisan’da tüm gün sürecek etkinliğimizde; belediyelerimizden, akademik odalarımızdan, sektör paydaşlarımızdan önemli temsilcileri; site yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşla buluşturarak akıllardaki tüm sorulara cevap aramaya çalışacağız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan’da Çocuklar Bayram Etti

Yıldırım Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında…