Home FOTO GALERİ BTB’DEN GİRİŞİMCİLERE FIRSAT…

BTB’DEN GİRİŞİMCİLERE FIRSAT…

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2017 13:42
2 min read
BTB’DEN GİRİŞİMCİLERE FIRSAT… için yorumlar kapalı
0

BTB BAŞKANI ÖZER MATLI: BURSA, SİZLERLE GİRİŞİMCİLİKTE ÖNEMLİ BAŞARI HİKAYELERİ YAZACAK…

BURSA – Bursa Ticaret Borsası’nın, düzenlediği girişimcilik eğitimleriyle girişimci adaylarına iş dünyasının kapılarını aralamaya devam ettiğini belirten Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Bursa, sizler gibi yeni girişimcilerle bu alanda başarı hikâyeleri yazacak bir il olma yolunda hızla ilerliyor ve Bursa Ticaret Borsası olarak biz de bu hikâyelerin aktörlerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Bursa Ticaret Borsası’nın (BTB), Küçük ve Orta Ölçekli Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tüm hızıyla sürüyor.

BTB Hizmet Birimi’nde gerçekleştirilen eğitimde kursiyerleri ziyaret eden Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Geleceğin girişimcileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin, bu eğitimlerin ardından önemli başarı hikâyelerine imza atacağınıza inancım tamdır. Bursa, sizler gibi yeni girişimcilerle bu alanda başarı hikâyeleri yazacak bir il olma yolunda hızla ilerliyor ve Bursa Ticaret Borsası olarak biz de bu hikâyelerin aktörlerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…