Home FOTO GALERİ GEMLİK BELEDİYESİNDE TYP KAPSAMINDA 50 KİŞİYE 6 AY SÜREYLE İŞ İMKÂNI

GEMLİK BELEDİYESİNDE TYP KAPSAMINDA 50 KİŞİYE 6 AY SÜREYLE İŞ İMKÂNI

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2017 13:10
2 min read
GEMLİK BELEDİYESİNDE TYP KAPSAMINDA 50 KİŞİYE 6 AY SÜREYLE İŞ İMKÂNI için yorumlar kapalı
0

CEMAL KIRGIZToplum Yararına Programı (TYP) kapsamında  Gemlik Belediyesinde 6 ay süre ile istihdam edilecek kişiler için kura çekilişi yapıldı. İŞKUR’un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında müracaat eden 58 kişi arasından  Gemlik Belediyesinde 6 ay süre ile istihdamı sağlanacak olan 50 kişi kura yolu ile belirlendi.

Noter ve İŞKUR yetkilileri huzurunda herhangi bir şaibeye mahal vermeden, Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılan kura çekilişinde;  Gemlik Belediyesi adına   Belediye Başkan Yardımcısı Av. Kadir Erol, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yunus Emre Yılmaz, İŞ-KUR Görevlileri Hatice Altın, Mevlüt Akgün ve  Gemlik 1. Noter Yetkilisi Aygün Alınak yer aldı.

 

İŞKUR’a  Gemlik Belediyesinde çalışmak üzere başvuru yapan 1. Listede yer alan 58 kişi arasında 50 kişi asil, 8 kişi de yedek olarak belirlenirken ismi kurada çıkan kişiler büyük sevinç yaşadılar. Kura çekişlinde bir aileden iki kişiye iş kurası çıkarsa bunlardan birisinin çalışabileceği ve proje kapsamında çalışacaklarda olması gereken şartlar hususunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Av. Kadir Erol, “Belediye olarak bundan sonra da TYP programlarına başvurularının devam edeceğini, İŞ-KUR’dan kabul görmesi halinde Gemliklilere geçici de olsa iş imkânı sağlamaya devam edeceklerini” belirtti. 6 ay boyunca Belediye bünyesinde çalıştırılacak olan kişiler Çevre Temizliği, Park Düzenlemeleri ve Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi işlerinde görev yapacaklar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…