Home FOTO GALERİ Başkan Sargın Çiğdem Eczanesini Hizmete Açtı

Başkan Sargın Çiğdem Eczanesini Hizmete Açtı

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2017 12:55
2 min read
Başkan Sargın Çiğdem Eczanesini Hizmete Açtı için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçede yeni hizmete giren Çiğdem Eczanesi açılışını gerçekleştirdi. İznik’te yeni açılan Çiğdem Eczanesi ile birlikte 14 eczane hizmet vermeye başladı.

Çiğdem Eczanesinin açılış kurdelesini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu ve eczane sahipleri birlikte kestiler.

İznik Yeşil Cami İmam Hatibi Harun Çakmak’ın dua ettirmesinin ardından açılış kurdelesi öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Sargın ” İlçemiz ve Sağlık sektörüne 14. Eczanemiz olan Çiğdem Eczanesi ilçemize hayırlı olsun. Allah (c.c) herkese sağlık ve sıhhat versin. Kimseye dert verip derman aratmasın. Fakat eczanelerde sağlık sektörünün ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, sağlıklarına katkı sunan yerler olarak hizmet veriyor. Eczane sahibi Buse Cüranlı Öztürk’e ve ilçemize tekrar hayırlı olsun diyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

İznik Çiğdem Eczanesi sahibi Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu Buse Cüranlı Öztürk ise açıklamasında “Açılışımıza katılan başta Belediye Başkanı Sayın Osman Sargın’a ve tüm misafirlere teşekkür ediyor, eczanemizin İznik’e ve İzniklilere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Çiğdem Eczanesi Yeni Mahalle Kılıçaslan Caddesi No:126 adresi Halk Bankası karşısında hizmet vermeye başladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…