Home FOTO GALERİ Hastane Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

Hastane Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2017 12:19
4 min read
Hastane Çalışanları Kahvaltıda Buluştu için yorumlar kapalı
0

İznik Devlet Hastanesi sağlık çalışanları İzzet Peşte Sosyal Tesislerinde kahvaltına buluştular.

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle İznik Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda sağlık çalışanları İzzet Peşte Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek, İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Aybars Alemdaroğlu, Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Yoğurt ve Yardımcısı Dr. Ümit Arslan,  Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İletişim Sorumlusu Havana Yiğitalp, BKHB Basın İletişim Sorumlusu Gazeteci Zafer Peker ile yaklaşık 200 sağlık çalışanı katılım sağladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada “Tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Anne karnında başlayan hayat yolculuğunun ilk gününden, ölüme kadar geçen hayatımızın her alanının doğrudan içinde olan ve yaptıkları işlerle büyük sorumluluk alan sağlık çalışanlarımız sadece sağlık alanında değil, toplumsal hayatında her karesinde şefkatli, azimli ve fedakârca çalışmaktadırlar bugün burada doktorlarımız ve hastane çalışanlarımız ile bir araya geldik. Ben tüm tıp camiamızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu ise ” Tıp bayramı vesilesi ile tüm çalışanlarımız ile birlikte bir kahvaltı tertip ettik. Sağ olsunlar çalışanlarımız eksiksiz olarak davetimize katıldılar bundan büyük mutluluk duyduk. Bu hastanemizin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinin de bir göstergesidir. Ben buradan bir kez daha Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Devlet Hastanesi Müdürü Münir Gül ve yardımcısı Ayşegül Çolak sağlık çalışanlarını ve misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler. Birlikte olmaktan son derece mutlu olan sağlık çalışanları Mayıs ayında tekrar bir araya gelmek için sözleştiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…