Home GÜNCEL Osmangazili Judocular Avrupa Kupası’nda Kürsüde

Osmangazili Judocular Avrupa Kupası’nda Kürsüde

- Guncellenme Tarihi: 7 Mart 2017 14:08
2 min read
Osmangazili Judocular Avrupa Kupası’nda Kürsüde için yorumlar kapalı
0

Antalya’da düzenlenen 24. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası’nda Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Kader Divan Avrupa ikincisi, Kübra Şenyayla ise Avrupa üçüncüsü oldu.

 

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcuları Kader Divan ve Kübra Şenyayla, 24. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası’nda madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Türkiye’nin yanı sıra 17 ülkeden toplam 362 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 48 kiloda tatamiye çıkan Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Kader Divan, Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Osmangazi Belediyespor’un başarılı sporcusu 52 kiloda mücadele eden Kübra Şenyayla ise Avrupa üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ‘Sporla Gelişen Bursa Sağlıkla Gelişen Nesiller’ parolasıyla sporun her branşına yatırım yapıyoruz. Bu yatırımların meyvelerini de sporcularımızın elde ettiği ulusal ve uluslar arası başarılar ile topluyoruz. 24. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası’nda madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …