Home GÜNCEL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

- Guncellenme Tarihi: 7 Mart 2017 13:56
2 min read
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun için yorumlar kapalı
0

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kuruluş yıllarında fedakârca çalışan ve yeni bir devlet kurmanın yüküne ortak olan Türk kadınına hak ettiği değeri vermiş ve çağdaş bir toplum olma yolunda kadının önemini her fırsatta dile getirmiştir. Cumhuriyet kazanımları ile toplumsal itibarını daha da yükselten ve dönemin gelişmiş dünya devletlerine örnek olan Türk kadını, günümüzde çalışma hayatına katılma noktasında geri kalmıştır. Kadının iş gücüne katılımı ve güçlenmesi ile toplumsal gelişimimiz ve refah düzeyimiz de yükselecektir.

 

İş dünyası temsilcileri olarak kadınların toplumun her alanında olduğu gibi çalışma hayatında da yerini almasını son derece önemsiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, her alanda kadını ve erkeği ile birlikte yürüyebilen toplumlar; gerçek manada çağdaş, gelişmiş ve demokratik olurlar.

 

Kadınların toplumda hak ettiği değeri bulduğu ve toplumsal cinsiyet eşitliği kavramının tabana yayıldığı bir Türkiye temennisiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.

 

Saygılarımla,

 

Günal BAYLAN

 

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Geleceklerine Dair Hayallerini Resimle Anlattılar

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ‘Kendi …